Prošle godine smo bili u Istralandiji. Bilo je super, nama odraslima a i maloj tada 4 godine. Samo što je uvijek netko morao biti sa njom na dječjem bazenu jer na večinu tobogana tako mala nije mogla. Imaju dobar hidromasažni bazen i ogromni na valove. Ove godine smo bili prije 2 tjedna u Aquacolorsu kod Poreča . Oduševljena ona, a i mi. Imaju neke granice od 110 cm i 10 g. Naša je 112 cm i nije bilo problema dok je išla sa nama. Naravno da smo sami procijenili koji su joj tobogani "previše". Ima puno više tobogana prikladnijih za djecu nego u Istralandiji( istina da je ove godine i starija ) dobro je i što kada dođeš na "kraj" tobogana ne završiš u bazenu kao u Istralandiji. Mala bi tamo koji put završila pod vodom, nagutala se pa se malo isprepadala .Na dosta tobogana se ide sa onim barkama šlaufovima za 2 - 3 osobe pa mi je to bilo super za malecku i nas zajedno.
Dječji bazen joj je super, imaju i body painting za dječicu. Bazen imaju samo taj na valove i dječji(na valove se sav ljušti - ona podloga, kao i lazy river - sfušareno, ali ok.) Voda je čini mi se lagano grijana. Prošle godine sam se sledila cijeli dan u vodi u Istralandiji.
Cijene su otprilike iste ako imaš petogodišnjaka. Istralandija ima nešto povoljniji family paket, ali Aquacolors ima besplatno za djecu do 6 godina pa smo došli na isto. I u Aquacolorsu imaš besplatno ležaljke i suncobran. Hranu smo ove godine ponijeli od doma jer smo prošle godine potrošili više na hranu i piće nego na ulaznice.
Uglavnom idemo ponovno do kraja ljeta u Aquacolors da iskoristimo taj gratis do 6 godine![]()