Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Istralandia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    A netko od vas možda može usporediti te nove i naše tobogane sa npr čatežom ili meni najdražom Aqualunom u Podčetrteku? jesu bolji, ima ih više? nama su ti u Sloveniji bliži a i ulaznica je jeftinija. Ne ljetujemo u Istri - ali miožda bi se bilo zgodno zaletiti ako su stvarno toliko bolji.

Inače, najbolji toboganii na kojima smo mi bili su u Budimpešti.
    bili smo i u Istri - ali tada još nisu bili otvoreni. Mene jako odbija ova visoka cijena ulaznice
    evo friška info - kraj 6 mjeseca:
    Aquacolors Poreč (22.6.) - nije bila gužva, nigdje se nije čekalo niti na blagajni niti na toboganima, karte se plaćaju po godinama djece (mi smo dobili obiteljsku 2+2 , a bilo nas je 5: MM, ja, naši klinci 4,5 i 9 god te nećak 12 god), osoblje preljubazno, klinci smiju odraslima na krilo, svi tobogani su bez bazena (osim dječjeg), u kartu uključene ležaljke i suncobrani...uglavnom sve pohvale
    Istralandia (25.6.) - radile samo dvije blagajne (gužva na početku), posebno se plaćaju ležaljke i suncobrani (osoblje stalno kontrolira račune tko je platio), nećaku naplatili kartu za odrasle jer je preko 1,40 (?!), pola dječjih tobogana nije radilo (a to nije nigje bilo navedeno), na velike nisu puštali djecu u krilu roditelja nego kako mogu sami ispred u jastuku sa dvije rupe (što nije bilo šanse da pustim sina jer bi propao i orao s guzom po toboganu), izašli smo nakon sat vremena i tražili povrat novca...prvo su nam rekli da možemo dobiti karte za drugi dan što smo odbili jer smo iz ZG, i onda su nam odobrili povrat...odmah nakon smo se uputili natrag u Aquacolors i tamo ostali cijeli dan...uglavnom ostali smo razočarani

usporedba s Čatežom i Podrčetrkom - u Istri su novi tobogani pa su s toga bolji, mi smo dolje išli ciljano baš za probu i bilo nam je ok, ali prije ću ići u Sloveniju jer nam je bliža
    Podčetrtek - tobogani su lošiji (osjete se sve "šavovi" i možeš dobro izorati dupe, u tubama smo se dobro stumbali i izlupali glavu jer su tobogani premalog promjera
    Ćatež - po meni je jedini problem stalna gužva

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    evo friška info - kraj 6 mjeseca:
    Aquacolors Poreč (22.6.) - nije bila gužva, nigdje se nije čekalo niti na blagajni niti na toboganima, karte se plaćaju po godinama djece (mi smo dobili obiteljsku 2+2 , a bilo nas je 5: MM, ja, naši klinci 4,5 i 9 god te nećak 12 god), osoblje preljubazno, klinci smiju odraslima na krilo, svi tobogani su bez bazena (osim dječjeg), u kartu uključene ležaljke i suncobrani...uglavnom sve pohvale
    Znaci mogla si s ovim od 4,5 na sve ako je isao s tobom? Ja razmisljam gdje bi isli ali nikako ne zelim doc negdje gdje moraju bit na onom bebi tobogancicima, srecom pa u Catezu se moze svugdje (mozda ne sluzbeno ali prakticno da )

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci mogla si s ovim od 4,5 na sve ako je isao s tobom? Ja razmisljam gdje bi isli ali nikako ne zelim doc negdje gdje moraju bit na onom bebi tobogancicima, srecom pa u Catezu se moze svugdje (mozda ne sluzbeno ali prakticno da )
    ne baš na sve, nisu ga pustili na ove strme (žuti, crveni, tube)...
    ali se nije jadao, jer mu je plavi (black hole) bio definitvno br. 1, iza toga rozi, pa narančasti

https://www.google.hr/search?q=aquac...SRH2MMvK0qM%3A

evo link na sliku, mogao je ići na: ljubičasti (sa zavojima), plavi * 2, rozi, narančasti, dječji, rijeka (svi klinci do 9 god obavezno imaju prsluke za spavašavanje neovisno o tome jesu li plivači ili ne), bazen s valovima...
    teoretski je mogao i na blaži zeleni (nije vidljiv na ovim slikama), ali su rekli da bolje da ne
    Posljednje uređivanje od Boxica : 17.07.2015. at 10:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •