evo friška info - kraj 6 mjeseca:
Aquacolors Poreč (22.6.) - nije bila gužva, nigdje se nije čekalo niti na blagajni niti na toboganima, karte se plaćaju po godinama djece (mi smo dobili obiteljsku 2+2 , a bilo nas je 5: MM, ja, naši klinci 4,5 i 9 god te nećak 12 god), osoblje preljubazno, klinci smiju odraslima na krilo, svi tobogani su bez bazena (osim dječjeg), u kartu uključene ležaljke i suncobrani...uglavnom sve pohvale
Istralandia (25.6.) - radile samo dvije blagajne (gužva na početku), posebno se plaćaju ležaljke i suncobrani (osoblje stalno kontrolira račune tko je platio), nećaku naplatili kartu za odrasle jer je preko 1,40 (?!), pola dječjih tobogana nije radilo (a to nije nigje bilo navedeno), na velike nisu puštali djecu u krilu roditelja nego kako mogu sami ispred u jastuku sa dvije rupe (što nije bilo šanse da pustim sina jer bi propao i orao s guzom po toboganu), izašli smo nakon sat vremena i tražili povrat novca...prvo su nam rekli da možemo dobiti karte za drugi dan što smo odbili jer smo iz ZG, i onda su nam odobrili povrat...odmah nakon smo se uputili natrag u Aquacolors i tamo ostali cijeli dan...uglavnom ostali smo razočarani
usporedba s Čatežom i Podrčetrkom - u Istri su novi tobogani pa su s toga bolji, mi smo dolje išli ciljano baš za probu i bilo nam je ok, ali prije ću ići u Sloveniju jer nam je bliža
Podčetrtek - tobogani su lošiji (osjete se sve "šavovi" i možeš dobro izorati dupe, u tubama smo se dobro stumbali i izlupali glavu jer su tobogani premalog promjera
Ćatež - po meni je jedini problem stalna gužva