-
Mi smo jučer bili u Istranandiji od 14.00 - 19.00
Sestra je uzela obiteljsku 2 odraslih i 2 djece i tu je ubacila mog sina sa njima (370 kn). I ja sam platila 120,00. Inače je poludnevna za dijete 100, pa mi je ovako ispalo jeftinije. Ima i poludnevna obiteljska 2 odrasla + 1 dijete za 300 kn
Nije bilo gužve na ulazu i bili su prilično ljubazni. Točno u 14.00 puštaju unutra pa je dobro doći nešto ranije i sačekati koju minutu i kupiti karte.
Parking se ne plaća.
2 ležaljke i suncobran su 50 kn - al to nam je bilo dovoljno za nas 5 jer djeca su non stop u vodi, a i mi uglavnom sa njima.
Ono što bih istaknula je da je sve jako čisto i uredno.
Za djecu ima i kojekakvih aktivnosti raspoređenih po satima, ali nismo ih isprobali. Bazeni i tobogani su sasvim dovoljni. Ima i aerobik za odrasle u bazenu sa valovima i neke igre za odrasle.
Ne čeka se nigdje dugo. Iako se vidi da na toboganima ljudi stoje u redu, za 5 - 7 min svatko prođe.
Hranu i piće ponesite sa sobom jer je skupo pa se ne isplati trošiti.
A zašto je tako skupo? Život u Istri je općenito skup jer smo turistička destinacija, a ovo je nešto što si priuštiš jednom ili dvaput u sezoni da razveseliš djecu i sebe. Nama je blizu pa nam ne treba smještaj, pa je na koncu ok.
-
jel bio tko u predsezoni?
razmišljamo da odemo ovih dana, ali smo dosta zimogrozni, ne znam da li bi nam se dopala temperatura vode ...
Možda netko probao?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma