Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Istralandia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lala83 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ja samo mogu reći da se svaka kuna dana za Aquacolors isplatila. Vidjeti njeno ozareno lice, osmjeh koji nije cijeli dan silazio s lica ( a ni danima poslije kada je svima pricala kako joj je bilo) ... neprocijenjivo. Mi osobno ne odlazimo ni na zimovanje ni na ljetovanje, 500 m smo od mora i naravno da joj je i more zabavno, ali to je svakodnevnica i njoj i nama. Ovi jednodnevni izleti su nam zakon,moras se malo maknuti od posla i problema.
    Ovaj park u Sloveniji mi isto izgleda ok, ali to je jednostavno nama predaleko za jednodnevni izlet, a na više dana ne bi išli jer imamo i malog sina koji još nije za takve parkove, a ne bih ga puštala na više dana. I vidim da je i tamo na kraju tobogana završiš u bazenu, pa mi to za moju neplivačicu ne paše baš, jer se naguta vode. U Aquacolorsu ne padaš u vodu, pa mi je to puno zgodnije. Možda za koju godinu

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj lala83 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja samo mogu reći da se svaka kuna dana za Aquacolors isplatila. Vidjeti njeno ozareno lice, osmjeh koji nije cijeli dan silazio s lica ( a ni danima poslije kada je svima pricala kako joj je bilo) ... neprocijenjivo.
    x

Citiraj lala83 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi osobno ne odlazimo ni na zimovanje ni na ljetovanje.
    xx

tako i mi.
    ne idemo ni na snijeg, ni na ljetovanje. taj dan sam potrosila 400 kn. ali to je jednom na godinu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •