Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
Mi smo bili u Dinoparku prosli tjedan i nasi su dojmovi sasvim drugaciji. Nama je bilo jako lijepo, a troipogodisnje dijete je bilo odusevljeno s dinosaurima koji se pokrecu na tipku. Takodjer za malenu djecicu ima sadrzaja koji su ukljuceni u cijenu karte i koji su njoj bili skroz zabavni (vrtuljak, jahanje ponija, par predstava u areni...). Sam park nije prevelik, u sumi je i to je samo po sebi lijepo i da se sve obici u par sati.

Istina je da su neke ograde prilicno nesigurne i da su neki puteljci zaista dosta opasni u smislu da bi koje dijete lako moglo pasti gdje. Vidi se takodjer da park nije bas narocito odrzavan, cini se kao da od otvaranja nisu nista ulagali u njega. To je doista zalosno i steta.

Ali, park je po meni dobro osmisljen, prikladan za manju djecu i u njemu se moze dobro provesti, kao sto smo mi dobro proveli.

Ja ga preporucujem.
Uf. Nit je dobro osmisljen nego je ideja ukradena od Styrassicparka u blizini Graza, niti je prikladan za manju djecu.
Mislis na dinosauere koje pokreces gumbom, pored provalije u koju mozes pasti, puteljaka pored kojih pise da tu zive opasne zmije, da se ne smije skretati s puta, pa onda onih vlakica iz prahistorije koji nikada nisu prosli tehnicke provjere i koje sam moras upalit...zmazanih wc-a, papira po podu...
Fuj.
Ali sve je u oku promatraca.
Ako hoces vidjeti nesto stvarno dobro, savjetujem posjet Styrassicparku u blizini Graza.
Ima I boljih, ali ovaj je relativno blizu Zg - u.
Nhf naravno, svakome na volju gdje ce ic i sto smatra dobrim, ali ja ovaj park smatram opasnim za malu i malo vecu djecu.