Ja i moji smo bili u nedoumici, Aquacolors ili Istralandia, ali smo nakon čitanja reviewa sa Facebooka i TripAdvisora, i usporedbe cijena (Aquacolors 2*185+1*145=515, Istralandia Obiteljski paket 1 =380kn) izabrali Istralandiju i mogu reći da smo više nego zadovoljni sa izborom, te smo se ipak odlučili za sezonske ulaznice (Muž i ja po 470kn, a sin od 8 godina 370kn, malena od 3 godine ima besplatan ulaz). S obzirom na to da su u Istri cijene najviše u Hrvatskoj, ali i nas ne iznenađuju, a i nama se isplatilo. Nama je tu odlično, dječiji bazen je stvarno dosta velik, voda je do sada uvijek bila topla, a djeca obožavaju i tobogane i animacijski program (malena voli izradu malenih ukrasnih vrećica od lavande, face painting, a mali obožava potragu za blagom na kraju koje kao nagrada budu prave velike papige). Vikendom je najmanje ljudi, pa se tada najviše isplati doći.
Ja osobno smatram da su ograničenja visine tu zbog sigurnosti djece, i sasvim je u redu da ih se dečki na toboganima pridržavaju, bar znam da su mi djeca sigurna. Sigurno ih nisu stavili tek tako radi zabave.