Results 1 to 18 of 18

Thread: zračni krevet

Default zračni krevet

Jel netko kupovao i ima iskustva sa onim zračnim krevetima kaj se mogu naručiti u Neckermann-u ili quellu (dosta ih je bilo i na TV prodaji), napušu se kao luftić, dosta su visoki i dobiš uz to pumpu za napuhavanje i ispuhivanje? Reklamiraju se kao za iznenadne goste.
    Zanima me jel to k čemu, kvaliteta i taako.
    Tnx

Osoblje foruma apricot's Avatar

mi imamo 6 komada i super su nam kada dolaze gosti.
    i nosimo ih sa sobom na more u slučaju da nismo zadovoljni ponuđenim krevetima.
    mogu čak i u vodu, kao luftići, možeš na njima ležati na plaži...
    imamo i duplih i jednostrukih i jako smo zadovoljni.

Mukica's Avatar

imam ih i ja, al nisam kupovala u HR nego u Northlandu u Austriji pa ne znam jel to ista kvaliteta
    al ih nosim u sumu i spavam na njima u satoru, a znamo napuhat i nekad kad je guzva na gruntu

nama jedan od njih traje evo vec skoro 5 godina, a fakat se nismo bas ubili pazeci na njih.. jednostavno su - dobri!

Apri gdje si ih kupila?

i mi imamo jedan dupli. kupili preko top shopa ili čega već- zapravo otišli direktno u njihovu trgovinu da uštedimo na poštarini

koristimo ga za goste i meni se čini super. Jedino malo škripucka dok se okrećeš po njemu, onak kao pravi luftić, i treba ti malo dok se navikneš spavati na njemu, ali je super jer ga možeš furati sa sobom svugdje (ima svoju vreću u koju ga utrpaš) i lako ga napušeš jer ima elekrt. pumpu.

Mi smo kupili dupli krevet kod Quelle i jako smo zadovoljni ...

neke u Bauhausu kad je bila ona akcija po 99 kuna.
    neke u Merkuru po 350 (bilo nam je hitno, baš za tu noć).
    jedan (dupli i dvostruke visine - 40cm) u Neckermannu, na akciji 50% - umjesto 900 i nešto - 400 i nešto (ali taj je fakat ko pravi krevet).

Quote Originally Posted by loonalee
    Jedino malo škripucka dok se okrećeš po njemu
    mi stavimo plahtu ispod njega, pa ne škripi

mi isto imamo iz top shopa, cca. 350kn, nisam spavala na njemu, ali tko god nam dođe iznenadi se kako je ugodno! jako praktična stvar!!! a klinci obožavaju skakati po njemu, tako da ga ni ne ispuhujemo.

imamo ih i mi u vikendici i super smo zadovoljni. kupljeni u kauflandu.

Vidim da sam ja jedina kojoj se ne sviđa spavati na tome. Ne sviđa mi se kaj ima onak rupe po sebi. Ja volim da mi je površina na kojoj spavam ravna. Ako je preslabo napumpan, onda je udoban, ali mi neki dijelovi tijela (npr. guza ili rame, ovisno o položaju) jako propadnu unutra skoro do poda. Ako je pak prejako napumpan onda je neudoban.

Punjen je zrakom i stoji na podu pa je dosta hladan jer onaj zrak unutra nikako da se zagrije. Po zimi je to grozno. Ja ne mogu spavati na tome ako si ne stavim poplun na njega jer me inače stalno hladi odozdola.

Nema bočnih stranica pa mi jastuk stalno curi dole. Nema bočnih stranica pa mi se i klinci često skotrljaju dole tako da ih po noći skupljam i ponovo slažem na madrac. Kad legnem na trbuh tj. cijela se ispružim, noge mi vire vani. Ma užas za spavanje. Dobar je za izležavanje po podne i igru s djecom.

buby's Avatar

mi kupili u iglu športu 8)
    luce se nije dala maknuti sa njega

lara26's Avatar

lara, mm i ja smo trenutno u zagrebu i svo troje spavamo na njemu, super je udoban, i nemam strah da ce ona tresnit glavom ako padne!

Nama gosti spavaju nam tom krevetu a znate kako se kaze 'svakoga gosta, dva dana dosta'

ms. ivy's Avatar

Quote Originally Posted by anushka
    da li netko ima kakva su iskustva? svaki savjet je dobrodošao
    Quote Originally Posted by Maxime
    Ako mislis na krevet na napuhavanje s motorom, onda imamo iskustva Kupili smo ga lani preko Quelle kataloga i platili nekih 800,00 kn, zadovoljni smo s njim - sluzi nam kao pomocni krevet kad nam dodju gosti. U Metro-u je bilo zracnih kreveta za nekih 300,00 kn ...
    Quote Originally Posted by spooky
    je sve je super dok ti se ne probuši sam od sebe...

MM i ja smo koristili taj zračni krevet za dnevnu sobu jer imamo trosjed i dvosjed koji nisu na razvlačenje, a bilo nam je glupo gledat TV svaki na svojem kraju sobe...

promjenili smo 3 zračna kreveta i sada smo odlučili kupiti novu garnituru za dnevnu sobu, ali tek kada se sastanemo s novcima...( to može potrajati )
    Quote Originally Posted by anushka
    bas sam i ja mislila naruciti iz Quelle-a, samo jos ne znam koji, ima vise vrsta. A ti u Metrou, ima li ih uvijek, jer ja sam tamo cesto a nikad ih nisam primjetila??

ma ja bih ga koristila samo kad imam goste
    Quote Originally Posted by meri78
    tak i mi i isto se razletio na sve strane nije se više dalo pokrpat ništa, stalno je negdje puštao

thanks

Osoblje foruma pujica's Avatar

Quote Originally Posted by brigita2
    Vidim da sam ja jedina kojoj se ne sviđa spavati na tome. Ne sviđa mi se kaj ima onak rupe po sebi. Ja volim da mi je površina na kojoj spavam ravna. Ako je preslabo napumpan, onda je udoban, ali mi neki dijelovi tijela (npr. guza ili rame, ovisno o položaju) jako propadnu unutra skoro do poda. Ako je pak prejako napumpan onda je neudoban.

Punjen je zrakom i stoji na podu pa je dosta hladan jer onaj zrak unutra nikako da se zagrije. Po zimi je to grozno. Ja ne mogu spavati na tome ako si ne stavim poplun na njega jer me inače stalno hladi odozdola.

Nema bočnih stranica pa mi jastuk stalno curi dole. Nema bočnih stranica pa mi se i klinci često skotrljaju dole tako da ih po noći skupljam i ponovo slažem na madrac. Kad legnem na trbuh tj. cijela se ispružim, noge mi vire vani. Ma užas za spavanje. Dobar je za izležavanje po podne i igru s djecom.
    potpisujem , meni je spavanje na tome totalno mučenje, katastrofa, jednom sam jednu noć i nema više šanse, radije deku na pod i dovoljno

ina33's Avatar

I nama su se za vikendicu više svidjeli oni šareni madraci kojih ima kupiti u Kiki, ali oni zauzimaju i više prostora.. Nama su isto bile problem te rupe i škripuckanje (spavao MM od 90-tak kila i njegova mala nećakinja od 5 godina, obama je bilo čudno)... Plus mi se nije bučilo s tim napuhavanjem u 23 navečer... Dobro, za nuždu nije loše, ako je prostor jako skučen to je najbolja varijanta.