-
mali metalni kuhinjski regali
Vjerujem da iz naziva topica nećete baš odmah shvatiti na što mislim, ali ne znam kako bih to drugačije nazvala. Dakle, zanima me metalna šipka koja se pričvrsti za zid i na koji dolaze kukice za npr. kuh. krpe, metalne police za npr. začine, posude za cijeđenje bešteka, polica za rolu papirnatih ručnika, itd. Znate li gdje bi bio dobar izbor takvih stvari, po mogućnosti u mat verziji (znam da u Kiki ima sjajnih kromiranih). I da, zna li netko neki razlog protiv mat verzije (npr. teže održavanje)? Ako zna, neka sada kaže ili zauvijek o tome šuti...
I samo da napomenem da znam da ima u Ikei, ali one koje nam se sviđaju nisu više u njihovom asortimanu, a ove koje jesu djeluje nekako jadno. Dakle, treba mi dućan u ZGB.
-
RE:
Moja mama je nesto slicno kupila u Metrou prije kojih 3 mj. Rekla je da je bio veliki izbor. Njeno je sjajno, ne znam kakav izbor imaju.
-
Iako mat verzija nekima djeluje ljepše, mora se znati da je taža za održavanje. Mat se dobiva kemijskim postupkom na sjajnoj površini čime se omogućava ulazak prljavštine u pore samog materijala i "fleke" se puno teže čiste. Odnosno detaljnim i dugotrajnim čišćenjem na pojedinim djelovima mat se preći u sjaj....tzv. poliranje materijala. A što se tiče čišćenja sjsjnih, malo octa, mekana krpica i za tili čas - GOTOVO I SJAJNO.
-
Pevec, Mercatone, Metro, Drvni centar Size Kupres...
-
ja kupila u ikei, ali danas vidim da imaš upravo to (šipke i sve vrste kukica i polica) na akciji u intersparu!
-
hvala cure, eto mog opravdanja za odlazak u city centar one!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma