Nije ni njemu zbog mora, vec se covjeku slozilo. Radi, a nigdje boljitka. Meni se zna dogoditi takav period. Ono skolujem se, radim a placa mi je manja nego klsto neka tajnica ima.
Ne umanjujem posao tajnice al brate ako sam na pragu stjecanja neke akademske titule onda bi rado da se ne dizem u 5:30, da u ducanu ne gledam na svaku lipu. Da mi stanje na racunu nije misao u glavi od budjenja do odlaska na spavanje.
zelim klincima dati sto vise, a cesto ne mogu. Jos uvijek mogu vise nego neki, ali me to ne tjesi.
i onda me to drzi par dana. Sve oko mene je crno. Ne mogu si kupiti ni cokoladu.
Ipak prodje svaki pokusaj MM da mi objasni da nije takva katastrofa ne pomaze pomaze mi samo da mi se slegne sve u glavi i da nastavim dalje i tad vidi vraga mogu kupiti cokoladu iako mi je stanje racuna mozda i manje od prethodnih dana.
pomaze stabilnost osobe koja je kraj mene. Koja ne trazi kruha preko pogacebi koja ne njurga na za sitnice i sve drugo.
ne znam da li sam pomogla ali eto svima nam treba kratki period crnila, jada, da bi valjda mogli krenuti dalje.