Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Preživjeti roditeljstvo - izazovi i ljepote suživota sa vlastitom djecom (3+ godina)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

[QUOTE]
    Citiraj Sumskovoce;2790681

Dolazimo na plažu - bacam se na kamenje i skidam ih najbrže što mogu, ali opet kmeeee - ja ću prvi, ne on će prvi. Ja bih rukavice, zašto on ima šlauf. Itd itd.
    Van iz mora se izlazi pod prijetnjama (što god smislim u tom trenu). Cijelo kupanje ponavljam - nemoj špricat tetu, pazi da kamenom ne pogodiš dijete, to nije tvoja kantica, moraš vratiti igračku - ovo dijete ide doma.
    se tako nadmeću i natječu, da samo pitaju i traže, cendraju sa i bez razloga, slušaju malo i rijetko, viču ničim izazvani, urlaju ako postoji i najmanji razlog.[/QUOTE
    prvotno napisa

Možda imate na izbor plažu na kojoj nećeš morati cijelo vrijeme opomionjati? Negdje gdje nema puno ljudi. I drugo, trogodišnjaci se već mogu sami igrati. Da probaš leći ili sjesti na ručnik i pustiti ih da se sami zabavljaju? Svaki dan malo duže. Kaži da si umorna i da moraš odmoriti a oni neka se igraju. Možda upali ako budeš dovoljno odlučna.
    Da li se ovako kao u zadnjoj rečenici ponašaju uvijek, i kad nisi ti s njima? Ili je to rezervirano za mamu.

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što bih ti savjetovala je jedno kratko i odrešito "dosta!" bar jednom dnevno.
    .
    Apsolutno potpisujem.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim, ova peglu nosi u apartman. PEGLU!?
    Valjda se radi o pegli za kosu

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Neprimjerena ponasanja moras sankcionirati odmah, ako treba napraviti scenu i otići iz parka ili plaže, napravi to.
    I ovo je jako dobar savjet, potpisujem.

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    "Što bi osoba xy rekla da vidi kako si ostavio stvari?" Jurnjava za djecom sad je davna prošlost.
    Ovo kod mene ne bi palilo, jer mene nije briga što bi xy rekao o bilo čemu, pa nije ni moje potomke
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 21.07.2015. at 15:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •