Evo malo apdejta.....
Obavili ginekološki u pon - zaključak sve OK, vizualno, ultrazvučno i bris. Pregled prošao odlično, zabavljli ju, počastili bombonjerom, lijepo porazgovarali, dakle nema stresa od ginekohga.
U sri bili kod nefrologa, zaključak sve OK, na prvu dokrorica kaže cim ju je vidjela, ti si zdrava curica zašto si došla!?! Razgovarali o problemu, tatinom zdravstvenom problemu..... uz im nije radio, pogledal dr prijašnje nalaze pa rekla da nema potrebe nista nego eventualno uroflow koji ne preporučuje ako bas nije nužno.....
Zaključak je bio da ta prrtjerana senzacija može zaista biti uzrokovana vodenim.kozicama i da taj osjećaj može biti posljedica neke male prolazne disfunkcije koja bi po njoj bila beznacajna i kao proci ce sama od sebe....a ako ne onda se javimo za koji mj na uzv i uroflow.
Dakle, od prilike kako sam i očekivala, ali....madam sada vise nema problema sa mokrim gaćicama. Kako to? Zato jer ih vise ne želi nositi i ne nosi!!! :D Hoda kao po moru ili u kupaćem koji po njenom konceptu nisu gaće, u haljini bez gaća ili najdraža opcija joj je potpuno gola i bosa!!!! Ne smeta mi cak ni takva kombinacija, samo da nema onih siza nepodkosljivih oko brisanja, mokrog i presvlačenja itd. ali ono jijenbas da zivimo na pustom otoku, pa tu i tamo bi možda i trebala obuci gaćice, ali ona ne može i ne želi i na sam spomen radi face kao da ju se muči..... za par tjedan ce u školu....i eto sada ja luzerica od majke jednostavno ne znam sto joj reci a da već nisam pa da prestane sa tim već jednom.
Psiholog nam je ta zadnja karika, iako ovo je već toliko blesavo i banalno da uopće ne mogu stvarnim.ljudima pričati.