Pokazuje rezultate 1 do 50 od 119

Tema: Beba ne želi sisati

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

24.11. će mu biti 8 mjeseci.

Odvojim se s njim, budemo i koža na kožu ali uvijek odustanem kad vidim da će početi urlati. Ne znam jel mu stvaram pritisak ili mu je samo dosadno kad se odvojimo.

Jelena.o, on meni ne plače kad mu nudim, ali gura me. Tek ako ne reagiram na guranje onda zaurla.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    24.11. će mu biti 8 mjeseci.

Odvojim se s njim, budemo i koža na kožu ali uvijek odustanem kad vidim da će početi urlati. Ne znam jel mu stvaram pritisak ili mu je samo dosadno kad se odvojimo.

Jelena.o, on meni ne plače kad mu nudim, ali gura me. Tek ako ne reagiram na guranje onda zaurla.
    Probaj se ne odvajati. Nije jako malen, moze se malo pomuciti oko jela, u smislu da pokusas tako, uz mazenje i svastanesto, dok se mozda ne odluci. Nemoj ga tjerati i probaj biti sto vise cool. Izdojeno probaj nuditi u bilo cemu sto nije bocica. Kljunasica, casa sa silkonskom slamkom, sto god. Nije mu to sad neka nova konfuzija bradavice, s obzirom da i inace koristi bocu, ali malo ces ga zeznuti s brzinom kojim moze jesti izdojeno.

Proci ce ga vjerojatno ljutnja.

Inace, kako stojis s kolicinom mlijeka, s obzirom na novu trudnocu? Prati li izdojena kolicina njegove potrebe jos uvijek?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •