Veliki pozdrav,
Moj problem je slican kao kod PikiViki,s tim da je moja beba(sada stara 21 dan) na samom pocetku demonstrativno odbijala lijevu dojku,pa cak ni patronazne nisu znale razlog,niti su se susretale s tim. Mnogi su mi pokusali pomoci ali nikome nije poslo za rukom da je nahranimo iz lijeve dojke. Kako je pocela gubiti na tezini morala sam joj izmuzati i nuditi iz flasice,ali je toliko lijena da je drzala usta otvorenim dok joj samo ne pocne kapati,te je prihvatila flasicu i pocela da odbija i desnu dojku,koju evo ne doji vec 2 sedmice. Kako je sa izmuzanjem jako tesko,jer jede nekada svako 2-3h a nekada svakih 15 minuta, ja sam veci dio vremena pogrbljena nad izdajalicom,te nikad ne znam kad ce zaplakati i traziti da jede,sto me cini jako nervoznom. Ukoliko imate bilo kakvo iskustvo/savjet,molim vas za pomoc,jer bih voljela vratiti bebu na dojku,tako da normalno jede( p.s. pocela sam joj ponovo nuditi desnu dojku,koju doji 3 sec i place,odbija narednih 10 sec i sve tako dok ne pocrveni od placa,te joj onda ponovo dam flasicu). Unaprijed vam zahvaljujem!