Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: Ocjena iz vladanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj perla5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je to "izuzetno dobra škola" nemoguće je da toliko djece ima sniženo vladanje. Tu nešto debelo ne štima.
    A kao razrednica često se susrećem s mamama pravnicama koje hoće istjerati pravdu za svoju djecu, ali to nikad ništa dobro ne donese. Dijete se mora samo izboriti za svoj status,a roditelji pričom, razgovorom i dobrim primjerima pomoći djeci i školi i razrednici u odrastanju.
    Ne mogu vjerovati da i dalje raspravljam o ovoj temi, sorry.
    Sretno u budućnosti!
    Drago mi je čuti mišljenje struke. Mi smo isto zaključili da nešto ne štima. Odnosno netko. Međutim, to smo zaključili kasno i nismo htjeli potezati van nešto na kraju godine. Osobito jer ju nećemo vidjeti više nikada.
    Ta negativnost koja izvire iz nje zasigurno prelazi na djecu. A djeca su kao spužve. Kad si ti loš s njima, oni su samo još gori. I tako ukrug.

Ona je ta koja je trebala biti pokretač. Nije baš normalno da se dvadesetak njih odjednom pokvari.
    Znam da je imala nekih osobnih problema, ali ne može to ispoljavati na djeci. Odnosno može, ali nije u redu.

I nitko nije komentirao na njeno kolutanje očima prilikom predavanja stručne suradnice?
    Posljednje uređivanje od lunas : 26.07.2015. at 22:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •