Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
lunas, da li ti je ikada učiteljica pokazala bilješke u imeniku? (tipa "šeta učionicom za vrijeme nastave", "ne prestaje brbljati iako je opomenut", "ometa druge učenike u radu", "trči hodnikom"...)

Moj mlađi uvijek uredno prijavljuje da su ga zapisali, a ja to uvijek uredno pitam na svakim informacijama ako on ne kaže ništa.
u prvom polugodištu je imao upisane dvije bilješke iz jednog predmeta: „često ga treba opominjati“ i „ponašanje“, (nije se slagao s učiteljem - u 2. polugodištu se promijenio učitelj iz tog predmeta, i odmah se promijenilo sve na bolje),
- iz drugog predmeta bilješke: „popustio u radu“ i „ u bilježnici nedostaje dio gradiva i izostao kontinuirani rad“ (što se uopće IMO ne odnosi na vladanje- bio je bolestan i nije prepisao nešto jer onaj od koga je prepisivao nije to imao napisano)

Al opet naglašavam da je on poznat po tome da je miran i stoga ga je učiteljica stavila da sjedi s nemirnima kako bi ovi nemirni bili bolji. I kako može onda mom sinu dati slabije vladanje?! Kako sam ljuta na sebe.
A taman sam se bila malo smirila.