Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
Opet ne razumijem kako su mu snizili ocjenu... Nije ni imao ocjenu uzoran, već je jednostavno ocijenjen ocjenom dobar. Ovi argumenti pero, marko i janko su bili gori a imaju uzoran su mi na nivou djeteta od 5 godina...
I ne postoji procedura za ocjenjivanje vladanja. Jednostavno ne postoji i to nije dobro, ali je tako. I na kraju krajeva, ne može se sve stavit u excel tablicu... Neke stvari će i kad se propišu i dalje ostat u sferi subjektivnog općeg dojma.
Ali samo pero i marko su dobili pohvalnicu jer su oni uz 5,0 imali i uzorno vladanje iako je s njima bilo jednako "problema" kao i s mojim sinom. Samo što oni imaju veze s vijećima i još neke veze, pa im se nitko nije htio zamjerati.. A mene to žulja. Da mi je sin prošao s 3,4, ili da ima makar jednu četvorku, odnosno da me je netko nekada upozorio na to da postoji mogućnost da baš on dobije dobro vladanje, ne bi bilo problema. Ali on nije dobio tu famoznu pohvalnicu samo zbog toga što je dobio dobro vladanje. A vladanje, svi smo se složili je subjektivna ocjena.

Izgubio je i eventualnu mogućnost da jednog dana na kraju 8.r. dobije tu nagradu. Prošo voz, jer iako prođe sve s 5,0 i dobije uzorno vladanje od sada na naprijed - ova ocjena u 4.r. ga u tome onemogućuje.
I sad reci da je to pravedno.

Povrh toga, moj sin je nauštrb sebe stavljen s lošim učenicima da ih smiri. Pa samo zbog ove njegove žrtve je zaslužio uzorno vladanje, kaj ne?

Procedura postoji, samo je se nitko ne drži. Sve je raštrkano po zakonima, pravilnicima, statutima...

Izrečene ped. mjere se svakako mogu staviti u tablicu. Ali ih NIJE BILO!