Mislim da će biti ovako kako casa kaže - prijeći ću preko sranja, nakon što odšutimo cijeli tjedan, i dati mu priliku sada kad sam to sve istresla i kad zna što me muči (jer ja to nisam njemu nikada direktno govorila - pisala sam mu mailove, slala neke članke kako s djecom i što djeca vole nadajući se da će shvatiti). Mislim da je sad shvatio. Više neću tražiti od njega, jer po reakciji vidim da je to to. Least said, soonest mended. Bez daljnjih rasprava ako je moguće.
Onda ćemo vidjeti kako će biti dalje. S time da, da, otići ću nekuda van kuće da se on bakće s njom kako zna. To nisam radila već sam žurila ko budala doma da njoj ne bi bilo nešto.
A jedna teška stvar koja mi ne izlazi iz glave je to moje stalno očekivanje da bude sve ko iz filma i da su svi drugi sretniji i kako se svi tate lijepo bave s djecom i vidiš kako oni brinu...itd. To će mi samo macola izbit iz glave.

Odgovori s citatom
Od svih muskaraca koje malo bolje znam cini mi se da se za dijete najbolje brine moj brat, i vodi ga svugdi i igra se s njim i svasta... al i on je neki dan dosao kod mene, uvalio mi svog malog i mog malog, zavalio se na mobitel i surfo... a ja nek ih cuvam... a ja ocekivala da cu se ja trudna odmorit dok ih on cuva... bah!