Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage cure, evo sam spakirala sve stvari za godisnji i sutra putujemo, pa sam osjetila potrebu da se javim. Ova dva zadnja tjedna su bila brutalna na poslu, radilo se i petkom i svetkom pa nisam stigla ni citati nis.

Kod nas je smirenije, mm pokazuje interes i dalje, uzima malu vise i ima planove za more sad, vidim da je bolji. Ja sam smirenija, puno smirenija zbog toga jer po prvi puta vidim da mu je zapravo stalo i cak ima misljenje o nekim odgojnim metodama sto ce reci da zapravo razmislja o djetetu. Mozda se meni vrag cinio crniji nego sto je.

Nas dvoje smo kako kad...on je pun gorcine, ali pun. Zna iz cista mira pocet raspravu zasto sam ja njega uopce napala, pa se brani, pa sam ja kriva za stosta..ja iskreno sutim na to, pustam da iz njega to iziidje i tu i tamo nesto kazem kad smo najsmireniji. I dalje ne znam kako mu pomoci jer proslost je proslost, a on je tip osobe koji se duri do besvijesti. Pa nek se duri. Ja to vise ne zarezujem. Radim puno da nam bude bolje.

I dalje imam problem s nocnim jedenjem, ali to ce mi duze trebati da rijesim.

Idem sad u krevet.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure, evo sam spakirala sve stvari za godisnji i sutra putujemo, pa sam osjetila potrebu da se javim. Ova dva zadnja tjedna su bila brutalna na poslu, radilo se i petkom i svetkom pa nisam stigla ni citati nis.

Kod nas je smirenije, mm pokazuje interes i dalje, uzima malu vise i ima planove za more sad, vidim da je bolji. Ja sam smirenija, puno smirenija zbog toga jer po prvi puta vidim da mu je zapravo stalo i cak ima misljenje o nekim odgojnim metodama sto ce reci da zapravo razmislja o djetetu. Mozda se meni vrag cinio crniji nego sto je.

Nas dvoje smo kako kad...on je pun gorcine, ali pun. Zna iz cista mira pocet raspravu zasto sam ja njega uopce napala, pa se brani, pa sam ja kriva za stosta..ja iskreno sutim na to, pustam da iz njega to iziidje i tu i tamo nesto kazem kad smo najsmireniji. I dalje ne znam kako mu pomoci jer proslost je proslost, a on je tip osobe koji se duri do besvijesti. Pa nek se duri. Ja to vise ne zarezujem. Radim puno da nam bude bolje.

I dalje imam problem s nocnim jedenjem, ali to ce mi duze trebati da rijesim.

Idem sad u krevet.
    Eto, neke stvari iz prošlosti kvare nqm odnos u sadašnjosti ako se ne očiste. Ne znqm kako je s drugima, ali ja mogu oprostiti i zaboraviti tek nakon svoj2vrsnog velikog pospremanja. Ako to nije obavljeno, kosturi stalno iskaču iz ormara. Tako da dobro razumijem čovjeka.

I potpisujem Uh puh. Prošlost jest prošlost, ali treba je razriješiti. Samo tako možeš pomoći i njemu i sebi. Tek kad priznate svoje greške i po potrebi se ispričate, ali iskreno, možete dalje na zdravim tem3ljima. Bez toga, sorry na iskrenosti, ne bih baš bila optimist.

I još n3što: riječi nisu bezazlene, treba paziti što govorimo jedni drugima jer loše odabrane riječi jako štete odnosu. A šutnja ponekad može biti isto tako loša ili i gora. E, kad sve počistite prvo svatko od vas sam pa onda zajedno , kladim se da ćeš se riješiti noćnog jedenja, a on gorčine. Bez toga, nula bodova. To jest teško, ali vrijedi. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •