Pokazuje rezultate 51 do 100 od 964

Tema: Los brak.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja npr.svog muza cesto poticem da ode van s frendovima,da se malo aktivira,jer pao je u neku pasivu otkad smo dobili dijete. Prestao se baviti svojim raznoraznim hobijima. Ja bih htjela da malo zivne,ali on je nekako umoran,usporen pored mene koja nakon 2.kave jurim po stanu oko 22 dok cistim ostatke nereda i tak opcenito sam hiper,bez obzira na nespavanje ))
    Čuj, nije ti dobra taktika jer mu nesvjesno daješ do znanja da si ili želiš biti bolja od njega. To ti je shit. Očevi su u doba dojenja ionako često opterećeni osjećajem manje vrijednosti. Vama ne treba nadmetanje nego partnerstvo. Evo što bih ja: prvo bih sebe podsjetila zašto sam uopće s tim čovjekom dobila dijete, koji su nam prije bili sjajni trenuci i sl, a onda bih njega podsjetila na to isto.

Tek nakon toga ide faza razgovora "gdje li smo sada, što nas muči i kako ćemo se zajedno iz toga izbaviti", tj. predlažete štajaznam oa ću sad oprati suđe, a ti okupaj malu kad je već ne možeš dojiti, a kad zaspi možemo skupa buljiti u ncis ili što već...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.07.2015. at 22:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •