Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A prigovaranje je smrt za međusobni odnos. Imam doma prigovaratelja, pa znam kako je to. Da mi ga je prodrmati doslovno kad nalazi neke glupe zamjerke, meni, djeci, psu, ručku...Uf, ljuta sam danas na njega, neću više pisati

Ajme Beti ti ljuta na svog muža
    svijet više neće biti isto mjesto!!!
    ali meni je odmah lakše

amaranth ja tu vidim jako puno dobrih savjeta, pokušaj primijeniti neke od njih pa vidi jel se što promijenilo.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme Beti ti ljuta na svog muža
    svijet više neće biti isto mjesto!!!
    ali meni je odmah lakše

amaranth ja tu vidim jako puno dobrih savjeta, pokušaj primijeniti neke od njih pa vidi jel se što promijenilo.
    angie pošteno me nasmija. :D

amaranth, ne mislim da imaš puno izbora uzimajući u obzir njegovo ponašanje al definitivno moraš počet mislit i na sebe i svoje užitke jer ćeš puknut.
    I da, ja mislim da je to loš brak (barem trenutno kako opisuješ situaciju) i da si ti dobrim dijelom žrtva u tom braku.

Želim vam puno sreće da to uspijete rješit!

ja bih te neke situacije rješavala po kratkom postupku ono moram nešto obavit (bilo što otić na sport, lunjat kvartom, kupit hranu nebitno) dijete ti je tu, zabavi je doma ili vanka kako hoćeš (al vjerujam da je lakše s djeteom vani nego u kući barem je meni uvijek tako bilo). I da imaš tako neka 2-3 termina u tjednu koji su samo tvoji i gotovo. smanjila bih kriterije čistoće i inzistirala na zejdničkim obiteljskim trenucima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •