Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpis pod JG. Ako on nece ustati ujutro, a dijete je budno, sto bi ona trebala napraviti? Gdje je tu tocno izbor?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis pod JG. Ako on nece ustati ujutro, a dijete je budno, sto bi ona trebala napraviti? Gdje je tu tocno izbor?

Ali ne kuzim ovo da nece ustati ujutro. Kako nece? Zaurlas da neka se izvoli ustati istu sekundu.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ne kuzim ovo da nece ustati ujutro. Kako nece? Zaurlas da neka se izvoli ustati istu sekundu.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čekaj, a što ako NEĆE ustati?
    nema se tu što kužiti ili ne

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    čekaj, a što ako NEĆE ustati?
    nema se tu što kužiti ili ne
    Nije mi to jasno da se ne bi ustao ako to trazim, to mi spada u SF, iskreno.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nije mi to jasno da se ne bi ustao ako to trazim, to mi spada u SF, iskreno.
    A meni nije jasno zašto bi tražila da se ustane, ako mu se spava. Ja volim spavati ujutro. I ja spavam ujutro, ako nemam obaveza, sve dok se ne probudim.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    izbor je npr u inzistiranju da dijete mora imati dvije šetnje dnevno i da pri tome roditelj ne smije gledati na mobitel

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    izbor je npr u inzistiranju da dijete mora imati dvije šetnje dnevno i da pri tome roditelj ne smije gledati na mobitel
    ali tang to ti je ovisnost s tim mobitelima, ja isto ludim na svog štio stalno nešto prevrće a onda uhvatim i sebe. Zato najbolje da mob ni ne nosi a on to neće htjet garant.
    Meni je isto normalno da dijete ide van 2x dnevno, šta će brate mili u kući. Tata će ionako buljit u TV.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Roditelj smije, ali malo dijete ne smije. Još koju godinu. Tu je AmaranthQuiona debelo u pravu - dalje elektronika od male djece! To je fakat opasno i zbog zračenja i zbog kondicioniranja mozga, a osim toga mala djeca ne kuže da to što se vidi na ekranu nije isto kao u stvarnom svijetu (pa ti nedajbog skoči s balkona jer misli da može letjeti ko Superman), uffff....

* * *
    Amaranth mora s mužem obaviti razgovor i naći se s njim negdje na pol puta. Mora malo negdje i popustiti, da postigne njegovo prihvaćanje oko BITNIH stvari. Jer meni je bitno da dvogodišnjakinja ni u kom slučaju ne bulji u mobitel, ali mi nije bitno ako njen tata nju gura u kolicima i bulji u mobitel. Meni je bitno da ručak bude skuhan, ali nije bitno hoće li ga kuhati mm ili će naručiti iz dostave. Meni je bitno da kuća bude čista, ali mi nije bitno hoće li to on raditi ili će platiti tetu čistilicu. Eto. A svaka obitelj to mora složiti za sebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •