Ovi savjeti da moram mijenjati sebe-ne slazem se. Jennifer gentle je rekla ono ocito-nisam ja izmislila obaveze.
Da se ja kao on opustim i pustim stvari-dijete ne bi imalo dorucak,rucak,opran ves itd...
Ujutro ga ne mogu sutnuti iz kreveta kao sto je netko napisao, jer nije on lopta i ima svoju volju. Da ga iznesem?
Sto puta sam ga zamolila da se digne prvi, on nije htio,pa sam prestala pitati. Nemam energije za stalno nesto traziti,moljakatu,nagovarati. Kad nekome moras 100 puta ponovit da objesi ves,a on i dalje ponavlja-budem,a na kraju ga ne objesi jer zaboravi.. to dovede do toga da ga vise ne trazim to,nego sama objesim,ljuta.

Nered,prasinu i usisavanje ne mogu zapustiti,jer je malena imala atopijski i dermatolog je rekao da to mora izbjegavati. Inace bih te sporedne stvari pustila.

Ne znam zasto neke od vas misle da se ponasam kao majka kraljica!??
To mi je cak malo uvredljivo jer se vise osjecam kao sluskinja. Takvi komentari su mi cak malo zlobni.

Sto se tice malog djeteta na youtubeu-od toga ne posustajem-procitala sam hrpetine istrazivanja na tu temu i odlucila da tako mala nece gledatu u ekrane! Uostalom,moj muz je teski ovisnik o ekranima, a prvi laptop mu je mama kupila dok je imao 3! Ne zelim ponavljati gresku.

Za sebe nadjem vremena. Kad sam s njome po vani prije podne-sjednem na kofi,pozovem frendicu. Jednom u 2 tjedna odem navecer s curama na cugu i tak. To mi dost.

Povremeno mi fali baka,deda (koje nemamo) za pricuvati dijete, pa makar da nekad nas dvoje imamo par sati samo za sebe. Al ajde,jucer smo gledali film skupa dok je ona zaspala. Meni je stalo do njega,ali razdvajaju nas shvacanja obaveza i svakodnevnice. Jebiga i ja bi nekad radije sve cetiri u zrak i daljinski u ruke.

Poradit cemo na tome ugl,mislim da ce bracni savjetnik biti prvi korak.

Hvala na savjetima,posebno vama koje niste na prvu optuzivale i koje ste shvatile o cemi se radi. Pomoglo mi je sto sam bar s nekim popricala o tome