Pokazuje rezultate 151 do 200 od 964

Tema: Los brak.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sorry AQ,nisam sad baš svaki post pročitala niti se toliko detalja sjećam,ali ne pamtim da si navela koliko ste dugo u braku te da li ste skupa živjeli prije?urezalo mi se da on puno više zarađuje, mnogim muškarcima je to sasvim dovoljan razlog da žena drži 3 od 4 kantuna kuće....

nisam čula za slučajeve gdje je muškarac u braku u početku sve čistio i radio a onda to prestao,samo obrnuto.... (kad ga životne situacije ili žene natjeraju )to mora da je od starta tako,ti si to trpila pretpostavljam jedno vrijeme i onda reagirala kad ti je prekipilo...(odnosno to prigovaranje nije imalo efekta)

mnogi se muškarci ne znaju povezati sa vlastitom djecom (pogotovo kad su tako mala i to još ženskog spola), imam par prijateljica koje muče isti problemi te sa zavišću gledaju odnos MMa i kćeri (on baš obožava djecu,animira i tuđu po parkićima)... no,sigurno će doći razdoblje kada će se oni dvoje bolje slagati,npr. navela si da je jako inteligentan pa eto,vjerojatno će joj on pomagati sa školskim zadaćama i u takvim će se ulogama bolje snaći...

razumijem te za sex, većina žena da bi do njega uopće došlo moraju imati osjećaj bliskosti i povezanosti dok se muškarcima taj osjećaj javi nakon njega....
    a još ako nisi u mogućnosti zaboraviti na neke probleme i opustiti/prepustiti se....kuku lele....zato su one pive spomenute,neki moraju malo popiti (ne se i oblokati) da bi mogli isključiti mozak od problema te se prepustiti.....
    no, i ja sama vidim da smo MM i ja u najboljim odnosima baš nakon kontinuiranog višednevnog sexa....

nisam imala problema u mjeri kao ti,no shvatila sam da bi ipak ja malo pretjerivala,očekivala od njega da mi čita misli isl...
    otkad imam jasnije upute,razgovor i konkretan dogovor oko podjele posla pa eto,i ja počela zapisivat jer vidim da u protivnom zaboravi neke stvari puno je manje ljutnje i zamjeranja...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 28.07.2015. at 17:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •