Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bila sam kod psihologice. Savjetovala mi je da ga sad pustim i da komuniciramo samo osnovno do idućeg tjedna koliko god bilo teško. On treba inače vremena da se ohladi, mene puno brže prodje. Ta uvreda i nije tako strašna da se nije složila na sve ostalo-debela sam mu, kvoca non stop, pa ne bi pomagao, ne bi se uključio..ali kaze moja psih da on nikada neće ni biti drugačiji roditelj, i da će više dozivljavati dijete kad poraste. Na meni he da se pomirim s tim da nećemo očito nas troje šetati držeći se za ruke uz zalazak sunca. On je koncentriran na posao, zaradu..ja na odnose.
    I dodatno je iziritiran mojim višegodišnjim dramama, razgovorima, raspravama, slomovima..tako da sad nasam sspomen razgovora ima alergiju. Da li je to u redu? Ne znam. Ali vidim i ja da nema živaca više. Njemu je u bekom trenutku puklo.

On je dobar čovjek. Samo je iza nas puno drame.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam kod psihologice. Savjetovala mi je da ga sad pustim i da komuniciramo samo osnovno do idućeg tjedna koliko god bilo teško. On treba inače vremena da se ohladi, mene puno brže prodje. Ta uvreda i nije tako strašna da se nije složila na sve ostalo-debela sam mu, kvoca non stop, pa ne bi pomagao, ne bi se uključio..ali kaze moja psih da on nikada neće ni biti drugačiji roditelj, i da će više dozivljavati dijete kad poraste. Na meni he da se pomirim s tim da nećemo očito nas troje šetati držeći se za ruke uz zalazak sunca. On je koncentriran na posao, zaradu..ja na odnose.
    I dodatno je iziritiran mojim višegodišnjim dramama, razgovorima, raspravama, slomovima..tako da sad nasam sspomen razgovora ima alergiju. Da li je to u redu? Ne znam. Ali vidim i ja da nema živaca više. Njemu je u bekom trenutku puklo.

Pa iseli onda to kazalište iz svoje kuće i iz svoje glave. Očito nije donijelo ništa dobro.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa iseli onda to kazalište iz svoje kuće i iz svoje glave. Očito nije donijelo ništa dobro.
    Da, kad bi se to moglo tako. Lavko se super nosi sa svojim kazalistima u glavi. A on, nek napravi kompromis, nek pokaze da mu je stalo, zato jer je tebi to vazno. I nek baci tablet na neko vrijeme u ladicu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, kad bi se to moglo tako. Lavko se super nosi sa svojim kazalistima u glavi. A on, nek napravi kompromis, nek pokaze da mu je stalo, zato jer je tebi to vazno. I nek baci tablet na neko vrijeme u ladicu
    Jasno je to meni. Ali imam traume iz mladosti kad je u pitanju kućno kazalište. I nikad to ne bih priuštila svojoj djeci. Oni će imati neke druge traume iz svog djetinjstva. Nitko nije cijepljen protiv toga. To je život. Ponavljam, jer je ovo topic o izazovima roditeljstva, da treba dati sve od sebe da nam svakodnevni život bude baš takav kakav bi poželjela svojem djetetu. Pa kad već mora biti kazalište, zašto ne bi glumili da smo bolji nego mislimo da jesmo?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pratim temu, ne znam šta bih rekla. Mislim, da, sa jedne strane razumem ja to, posao, zarada, ovo, ono. Ali koliko se sećam i ti si zaposlena?
    Neka je njemu dopušteno da pukne totalno psihički, ali veš i suđe je valjda u stanju da raskloni i u najvećem nervnom rastrojstvu, a i brisanje prašine recimo i bacanje smeća ne deluju kao grozno težak zadatak...Da MM preleži ceo vikend, ja bih valjda zvala Hitnu jer bi znala da mu je ozbiljno loše...
    Ne znam, neke stvari u životu ne možeš okačiti u orman da čekaju bolja vremena. Obične životne obaveze se moraju raditi stalno, a ni dete nije Tamagoči, da se može isključiti po potrebi.
    Ali, da, i ja bih rekla da se sve svodi na to da li se tebi ta perspektiva sviđa ili ne...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa i Trina je opisala bas kako je tebi psihologica rekla. On je takav tip roditelja. Prihvati to ili nemoj. Ali mi se cini da je problem kod tebe, ne kod njega.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i Trina je opisala bas kako je tebi psihologica rekla. On je takav tip roditelja. Prihvati to ili nemoj. Ali mi se cini da je problem kod tebe, ne kod njega.
    Bingo!

Ja ne mislim da probleme treba rješavati nego da ih treba riješiti. Ili presjeći. Ove stalne drame imala sam u svom roditeljskom domu i dosta mi je bilo za sva vremena. Ali definitivno me od drame izliječio mm koji mi je pokazao da može i drugačije, a ja sqm bila voljna to isprobati.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E sad, ne pratim bas tvoje postove, vidim da se spominje neka tezina, tj. kg. Jesi mozda na dijeti? Kad sam ja bila na dijeti bila sam grozna psihicki, jadna, zivcana, sve mi je smetalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •