Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

lavko, imam dojam da se tm osjeća zanemarenim ako dijete visi po tebi. Probaj naći vremena za njega. To je veći problem od gadgeta. A ako ti se ne da ili ako se njemu ne da - onda je to sasvim druga priča i ne bih duljila...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, imam dojam da se tm osjeća zanemarenim ako dijete visi po tebi. Probaj naći vremena za njega. To je veći problem od gadgeta. A ako ti se ne da ili ako se njemu ne da - onda je to sasvim druga priča i ne bih duljila...
    joj Peterlin sta ti stvarno misliš da se on zbog toga osjeća zanemarenim, ma njemu je čisto dobro tad jer dijete plazi po mami a on može u miru surfati.

Uvijek se sjetim jedne moje prije, muž je stalno visio na kompu/laptopu doma, pokušavala je ona mjesecima na sve moguće načine da ga "osvijesti" (imali dvoje male djece s malom dobnom razlikom) e onda mu je jedan dan uzela tastaturu i bacila sa 6. kata van na ulicu, da vidiš njegove reakcije: kako? zašto? ništa mu kao nije bilo jasno. kad mi je to ispričala, ja sam rikavala

Sad će neki reći da sam luda, ne opravdavam je (ipak je bila razumna nije bacila laptop ili komp ) al nekim ljudima baš treba situacija s velikim S da shvate dokud su zaglibili.

a ti što komuniciraju cici-mici ili se nikad ne svađaju barem ne pred drugima, po mom iskustvu se pokazalo da imaju najlošije brakove i rastaju se čak češće.

Lavko ja bih na tvom mjestu izašla iz kuće i pred večer, kasno popodne (tako da uspavljivanje možeš odradit ako je tako problematično) otišla se prošetat, do dućana, na neki sport ma bilo što samo da se makneš od doma i da "uspavani čovo" probudi iz svog sna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •