Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Pa to sam mu cak i predlozila jednom. Nije bio ni za ni protiv. Vjerujem da bi isao kad bi ga jos malo potakla.
    On ima 34, ja 31.
    Ok, niste vise balavci da se izvlacite na nezrelost. :D
    hajde ti vas lijepo naruci na razgovor. I tako ti sve organiziras.
    nisu ovo problemi koji se ne mogu rijesiti ako postoji volja na obje strane.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, niste vise balavci da se izvlacite na nezrelost. :D
    hajde ti vas lijepo naruci na razgovor. I tako ti sve organiziras.
    nisu ovo problemi koji se ne mogu rijesiti ako postoji volja na obje strane.
    Ovo OBJE STRANE je ključna stvar. Ako dvoje ljudi imaju bitno drugačije stavoveo tome što je normalan brak, teško će to sami riješiti...

Slažem se sa sirius da je bračno savjetovqnje najbrži put, ali da je to moj brak, ja bih prvo pokušala pitati muža da razmisli što mu je bitno i tko bi u braku to trebao odraditi. Ne spotakne se čovjek na planinu, ali na kamen svakako... ako su mu bitne čiste košulje i čarape i ručak, tko bi se za to trebao pobrinuti? aKo mu je bitno vlastito dijete, tko bi dijete trebao odvesti u šetnju...

Treba pokušati postići dogovor tko će i koliko podmetnuti leđa, da nikome ne bude previše. Može to biti i kako Tanči kaže, ako se obje strane slože, a može i drugačije.

Meni sečini da je u pitanju klasični problem (nedostatka) komunikacije. Te stvari serješavaju razgovorom, bez optuživanja i cirkusa, eventualno s unaprijed pripr3mljenim popisom ideja npr. Ako ti i mala odete van, ja ću oprati kupaonicu, a može i obrnuto, ja s malom van a ti pereš kupaonicu.

Ako ne ide, uvijek ostaje bračni savjetnik. Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni sečini da je u pitanju klasični problem (nedostatka) komunikacije. Te stvari serješavaju razgovorom, bez optuživanja i cirkusa, eventualno s unaprijed pripr3mljenim popisom ideja npr. Ako ti i mala odete van, ja ću oprati kupaonicu, a može i obrnuto, ja s malom van a ti pereš kupaonicu.

Ako ne ide, uvijek ostaje bračni savjetnik. Sretno![/QUOTE]
    Slažem seda je vjerojatno pitanje komukiacije. I napisala sam da bi meni najviše smetalo to, da se vrijeme ne provodi zajedno. Mislim da s provedenim vremenom u ugodnoj atmosferi mnoge stvari dođu spontano. Za to je potrebno da atmosfera bude ugodna i partnerska...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •