Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Napomenula sam sa ih zateknem cesto u situaciji di on sebi gleda nesto na mobu, a ona se "igra" sama. To ne smatram dobrim druzenjem. Osim toga,dijete od 20 mjeseci nema sta traziti na youtube ili slicnim prikazima. Ako joj u tih sat-dva koliko ima dnevno vremena za posvetiti se njoj, nije u stanju to napraviti na kvalitetan nacin, onda ju preuzimam ja i vodim ju van.
    Razumijem da si ljuta, ali sa ovakvim stavom neces postici da se situacija promijeni.
    Preuzela si kormilo i hoces da on bude tvoj mali od palube i izvrsava zadatke koje mu ti zadajes.
    Ne znam na kojem je stupnju razvoja/govora vasa kci ali znam da tuljani pocesto ne znaju sto bi sa todlerima.
    Osobito ako brod vozi kraljica majka- kapetan 7 mora a on je i sluzbeno tuljan-obicni mornar.

Ostavi ih same sat-dva a ti odi raditi u normalno vrijeme da noću možeš odspavati i ne provjeravaj ih. Neće ju nepovratno uništiti u sat-dva.

U krivu si za Youtube. Dijete od skoro 2 godine moze polagano upoznavati i taj svijet vodeno ocem koji se dobro snalazi u tim vodama. I to je početak /oblik druženja u suvremenom svijetu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sad vidim nove postove.

A ja ne kužim kako ona ispada kapetanica broda a on kao bi trebao bit poslušni mornar, ma dajte molim vas a kako bi to izgledalo da nitko ne kormilari nego svi pasivno sjede na brodu koji stoji u mjestu i ne putuje ni u kakvom smjeru?!!

ja samo hoću reći da joj je on na neki način "nametnuo" da se Amaranth tako ponaša jer ne zna kako drukčije s njim, on tuljinari većinu svog vremena i šta sad da ga umilnim glasom moli dragi napravi ovo ono ko da treba ne znam ti šta napravit.

ne znam mene tuljan naživcirao već ovako preko postova :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •