Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nažalost i ja moram reći da imam nekoliko slučajeva rastave u okolini baš radi tog pasivnog, ili kako se forumski popularno kaže tuljanskog ponašanja. Radi se o ženama mlađima za generaciju od mene, i moram reći da mi se čini da su žene sve manje spremne trpiti takve pasivne tipove. A šteta jer uopće nemam osjećaj da su to bili loši brakovi.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost i ja moram reći da imam nekoliko slučajeva rastave u okolini baš radi tog pasivnog, ili kako se forumski popularno kaže tuljanskog ponašanja. Radi se o ženama mlađima za generaciju od mene, i moram reći da mi se čini da su žene sve manje spremne trpiti takve pasivne tipove. A šteta jer uopće nemam osjećaj da su to bili loši brakovi.
    da, ustvari je ovo baš očita posljedica razlika u odgoju muške i ženske djece
    u kombinaciji sa novom generacijom žena koje ne žele trpjeti tako odgojenu mušku djecu

znam i ja primjera gdje je sve puklo iz tog razloga, ali i cijeli jedan gdje je žena uspjela "peodgojiti" prilično patrijarhalnog i tradicionalnog muža, baš na ovoj razini običnih kućanskih poslova.

a i ja sam svoga malo, ali nije bio ovako ekstreman

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •