Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisu takvi savjeti primjenjivi za nikoga, jer kad ljudi žive i bez djece, opet suživot podrazumijeva kompromis i poštovanje nekakvog zdravorazumskog minumuma urednosti. Ja vjerujem da je veliki problem ako se spare dvoje ljudi koji imaju jako različite kriterije urednosti, i da se onda jednome može činiti da on rinta, a drugome da ga čistunac maltretira - ali vjerujem da nema baš puno tako ekstremnih slučajeva.
    Ma ovo se može dogoditi i kad par ima slične kriterije urednosti.
    Kod nas se stalno balansira o tome tko je neuredan a tko čistunac.
    Interesantno je kako se razmjenjujemo u obilježjima.

Savijet od zhabice ima smisla ukoliko se pretpostavi da je muškarac u pitanju baš tumplast, pa mu se mora na brutalan način pokazat - objasnit.
    Sumnjam da je stanje kod AQ baš tako dramatično.
    Ali nije laka pozicija u kojoj se ona nalazi. Dijete s dermatitisom, ona voli kontrolu i red, a on ne trza.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    ukoliko se pretpostavi da je muškarac u pitanju baš tumplast, pa mu se mora na brutalan način pokazat - objasnit.
    Pa ne mora uopće bit tumplast, nego mu recimo stavljanje veša nije važno, a i žena mu uvijek, nakon par prigovora, sama to napravi, zašto bi onda on kad u konačnici - ne mora.

Lili75, znam da postoje ljudi koji se naprosto ne žele promijeniti niti malo, žao mi je za tvoju prijateljicu.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne mora uopće bit tumplast, nego mu recimo stavljanje veša nije važno, a i žena mu uvijek, nakon par prigovora, sama to napravi, zašto bi onda on kad u konačnici - ne mora.
    Ma ja takve ljude nazivam tumplastima. Eto zašto:
    - stalo ti je do tvoje žene
    - ona te zamolila da pružiš veš
    - nisi to učinio, već je opet morala ona
    - prigovarala ti je zbog toga
    - možda je vikala ili prestala pričati s tobom zbog toga
    - tebi nije stalo do veša, ali jasno je da je njoj stalo
    - ti i dalje ne poduzimaš ništa po tom pitanju nego ostavljaš svoju ženu razočaranu, ljutu i preopterećenu poslom
    ili si tumplast
    ili te nije briga.
    Manje je zlo ako si tumplast
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 27.07.2015. at 14:12

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku

Lili75, znam da postoje ljudi koji se naprosto ne žele promijeniti niti malo, žao mi je za tvoju prijateljicu.
    hvala zhabice, i meni je jako žao.

A čuj ako on ne radi ništa osim "odmaranja" previše je to zamolbi, prigovora,...u jednom danu, to mu je ko atak na njega kad nije naviknut (pričam o pokretačici teme). Zato treba odmah na početku postavit zajednička pravila igre, što prije to bolje.

Oš ne'š Bangladeš. nema smisla dugogodišnje iscrpljivanje jedno drugoga (kao moja frendica, sama je pakirala sve stavri za njih 4 prilikom selidbe u drugu državu a majstor se zabavljao "s drugom").

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •