Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Ako ne ide razgovor, posalji mu mail.
Ili ga nazovi. Mi se na skype (silom prilika, jer je daleko) napričamo više nego kad smo jedan kraj drugoga.

A sve ove zamjerke koje mu nalaziš...Možeš li preći preko nekih? Iz ljubavi. Ili samo zato da nešto napraviš što će njemu biti drago. Odaberi jednu, pola, nekoliko stvari, koje te smetaju i odluči da te više neće smetati.
A neke mu probaj predstaviti tako da će sam promijeniti stav. Da, znam da pišem kao da je tvoj muž dijete. No, mnogo njih ostaju djeca čitav život. Jer im može biti. Najprije mame, pa žene.
Samo ih, "jadne muške", pazimo i mazimo. ON radi, ON zarađuje više, ON je umoran, ON ima veliku odgovornost na poslu, ON to ne zna skuhati, složiti u perilicu, promijeniti pelenu, naći žličicu...nastavi niz. Sigurna sam da svaki od njih to zna i može. Ali neće. Ako ne mora.
Mislim,ako zna raditi svoj jako odgovoran i kompleksan posao...a da ne zna kakav jogurt voli kćer (a ni gdje može kupiti taj ...jogurt...da psujem, tu bi sočna psovka pala .

Nezainteresiranost i ono što ja mogu sve, brže i bolje, a što ćeš. Dozvoliš da to ne zna i pomisliš na neke lijepe zajedničke doživljaje, na to da valjda ima neki veći razlog da si s njim, da si mu rodila dijete (djecu) sa njegovim genima...Kad možeš. Kad ne možeš, onda radiš ono što već svaka od nas radi, prigovaraš, plačeš, povučeš se u sebe, pričaš, odeš u šetnju...

Ne znam, život u braku nije nikako lak. Vjerujem da bi i muževi voljeli da smo jednostavnije, da nam je seks zabava nevezana za opran zahod i/ili vrijeme provedeno tuljanareći