Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
Omg,ti cijelo vrijeme tupis nesto svoje.
Zasto stalno napadas mene i zasto imas pretpostavke (da cu ga smarat gluparijama,hellouuuuu!!!)?? Mozda si ti ogorcena kad imas ovakav nastup.

Ajd zamisli sebe u toj situaciji. Dizes se,radis dorucke,ruckove,presvlacis pelene SAMA cistis i pospremas,peglas,ribas wc skoljku UVIJEK,jer se njemu to gadi. Nekad pokusas rasporedit obaveze kad se on vrati s posla,pa kazes 'aj iznesi smece i objesi ves'. On kaze 'ok.budem'.
Podsjetis ga. Ne napravi to. Sudje sa stola nikad ne kupi,sudje ne pere. Ne usisava.
Jel bi se rado druzila s njim nakon sto umoran dodje s posla i ne pokaze nikakvu zelju da izadje s vama van ili da bar za to vrijeme napravi veceru dok si ti s djetetom vani. Ne uspavljuje ju. Ne pere s njom zube. Ne reze joj nokte. Ne umiva ju. Ne zna joj napravit nikakvo jelo. Ne jede s vama rucak,nego dok je rucak on surfa ili nest drka po tv-u ,a kad vi zavrsite, on tada sjeda i jede.

Kad je budna,on bi spavao, a kad ona spava,onda zna do dokasno blejat u neki ekran
!!₩!

Nemoj me j**** u zdrav mozak da bi bila sretna i zadovoljna zena!!!
Morala sam citirat, ne mogu vjerovat da je ijednoj ženi a bome ni muškarcu normalno ovakvo ponašanje supružnika/partnera. Ma fuuuj!

i btw svi spominjete fine, lijepe riječi obziran pristup, recimo kod mog muža to nije palilo, na jedno ulazilo na drugo izlazilo, al kad bih napravila dramu-scenu koaj se pamti mjesecima uz viku naravno :D onda bi se sve normaliziralo. I sad ti reci, ne reagiraju ni svi muški jednako.