-
Po meni se nekoliko stvari tu skupilo.
Prvo, nemate isti pogled na stvari što je važno, što nije, što bi se moralo napravit a što baš i ne...spomenula si kuhanje - on smatra da se to baš i ne mora, pa svakodnevne duple šetnje i sl.. I rješenje je svakako u kompromisu, ti malo popusti, npr možeš jedan dan i ne kuhat, skuhaj jelo za dva dana, nekad dijete i nemora u dvije šetnje, nek tata izabere što će raditi..
Drugo, tebi se sve sručilo na glavu i došlo je do zamora, to je normalno...a on još ni nije svjestan što ga je snašlo s obzirom da ti odrađuješ većinu poslova, pa nezna zašto zaprav šiziš - iako mu ti i kažeš zašto al nije to to. čovjek zna samo ono što osjeti na vlastitoj koži, nažalost.
I treće i najvažnije...smatram da je on tako pasivan i ne mrda jer misli da ti trebaš sve kućanske poslove odrađivat samim tim što si doma. Fer ili ne, a žene su vidi se i na ovoj temi sklone reći da to nije u redu, za mene je to svakako očekujuće, pa i u redu...Bez obzira na spol..Evo, da ja radim a muž ne, bez laganja iskreno priznajem da bih očekivala da preuzme 90 posto kućanskih poslova...I ne samo to, nego u tom ne vidim ni išta loše...Vrijedi i obrnuto...ak bi on radio a ja ne, ne bi mi palo na pamet očekivat da stere veš i riba wc.
Posljednje uređivanje od anin : 29.07.2015. at 23:29
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma