Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Po meni se nekoliko stvari tu skupilo.

Prvo, nemate isti pogled na stvari što je važno, što nije, što bi se moralo napravit a što baš i ne...spomenula si kuhanje - on smatra da se to baš i ne mora, pa svakodnevne duple šetnje i sl.. I rješenje je svakako u kompromisu, ti malo popusti, npr možeš jedan dan i ne kuhat, skuhaj jelo za dva dana, nekad dijete i nemora u dvije šetnje, nek tata izabere što će raditi..

Drugo, tebi se sve sručilo na glavu i došlo je do zamora, to je normalno...a on još ni nije svjestan što ga je snašlo s obzirom da ti odrađuješ većinu poslova, pa nezna zašto zaprav šiziš - iako mu ti i kažeš zašto al nije to to. čovjek zna samo ono što osjeti na vlastitoj koži, nažalost.

I treće i najvažnije...smatram da je on tako pasivan i ne mrda jer misli da ti trebaš sve kućanske poslove odrađivat samim tim što si doma. Fer ili ne, a žene su vidi se i na ovoj temi sklone reći da to nije u redu, za mene je to svakako očekujuće, pa i u redu...Bez obzira na spol..Evo, da ja radim a muž ne, bez laganja iskreno priznajem da bih očekivala da preuzme 90 posto kućanskih poslova...I ne samo to, nego u tom ne vidim ni išta loše...Vrijedi i obrnuto...ak bi on radio a ja ne, ne bi mi palo na pamet očekivat da stere veš i riba wc.
    Posljednje uređivanje od anin : 29.07.2015. at 23:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •