da se razumijemo...kao što si napisala i sama i moj ima brdo vrlina zbog kojih ga volim i stvarno neke stvari odradi da ja ne moram razmišljati o tome...npr, meni majstor nikad u kuću nije kročio-stvarno je snalažljiv što se tiče svih tih kućnih popravaka, čovjek je sam napravio kuhinju(elemente) jer (kako on kaže) ionako je stvar samo u nacrtu-fino sve nacrtaš, odneseš u Elgrad, oni sve izrežu,iskantiraju i ti to doneseš doma i spojiš-nikakva nauka ... ali sjetiti se usisat stan je nauka. Jbg,kućanske poslove nemogu čak reći ni da mrzi nego ih jednostavno ne vidii nije samo stvar odgoja jer iako je moja svekrva tip da ih je sve dvorila i od frenda mama je ista takva i nikad ništa po doma nije radio al ovaj se rodio sa tim mentalnim sklopom da je takav čistunac da on još hoda po stanu za ženom i posprema
.
No u trenu kad sam šizila na njega zbog obaveza i premorenosti zaboravljala sam sve ovo zbog čega ga volim. Na kraju smo našli neki kompromis, ja sam spustila svoje kriterije čistoće i pospremljenosti kuće a on ih je podignuoi fakat-ljepše je subotu ujutro provesti na izletu, u zabavi nego u pospremenju kuće ali kao što je negje napisla mudra naša peterlin-pospremeti se mora jer ipak ne možemo živjet u svinjcu pa onda prisilim svekoliki puk u kući da svatko odradi svoj dio i budemo rel. brzo gotovi i onda pičimo van no lako meni sad kad već imam djecu koju mogu iskorištavat
ovaj dio dok su bili mali-trebalo je preživjet ali moj savjet je da se opustiš, malo sniziš kriterije(ne previše, malo samo) i vidjete ćeš da će i tebi biti lakše.