Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
Da..vidim da sve takve price imaju slicnu putanju.. Nakon 1000 ponavljanja,1001.put se samo promijeni ton. Ma vidim i ja kad on reagira. Ne kad sam ljuta i kad vicem..

da se razumijemo...kao što si napisala i sama i moj ima brdo vrlina zbog kojih ga volim i stvarno neke stvari odradi da ja ne moram razmišljati o tome...npr, meni majstor nikad u kuću nije kročio-stvarno je snalažljiv što se tiče svih tih kućnih popravaka, čovjek je sam napravio kuhinju(elemente) jer (kako on kaže) ionako je stvar samo u nacrtu-fino sve nacrtaš, odneseš u Elgrad, oni sve izrežu,iskantiraju i ti to doneseš doma i spojiš-nikakva nauka ... ali sjetiti se usisat stan je nauka. Jbg,kućanske poslove nemogu čak reći ni da mrzi nego ih jednostavno ne vidi i nije samo stvar odgoja jer iako je moja svekrva tip da ih je sve dvorila i od frenda mama je ista takva i nikad ništa po doma nije radio al ovaj se rodio sa tim mentalnim sklopom da je takav čistunac da on još hoda po stanu za ženom i posprema .
No u trenu kad sam šizila na njega zbog obaveza i premorenosti zaboravljala sam sve ovo zbog čega ga volim. Na kraju smo našli neki kompromis, ja sam spustila svoje kriterije čistoće i pospremljenosti kuće a on ih je podignuo i fakat-ljepše je subotu ujutro provesti na izletu, u zabavi nego u pospremenju kuće ali kao što je negje napisla mudra naša peterlin-pospremeti se mora jer ipak ne možemo živjet u svinjcu pa onda prisilim svekoliki puk u kući da svatko odradi svoj dio i budemo rel. brzo gotovi i onda pičimo van no lako meni sad kad već imam djecu koju mogu iskorištavat ovaj dio dok su bili mali-trebalo je preživjet ali moj savjet je da se opustiš, malo sniziš kriterije(ne previše, malo samo) i vidjete ćeš da će i tebi biti lakše.