Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Čekaj samo da ti djecamalo narastu... naše pospremanje se silom prilika odselilo na subotu popodne jer je jutro pojela glazbena škola. Isto je bilo s većinom popodneva u tjednu.

Najpametnije je rasporediti to kroz tjedan i napraviti svaki dan nešto, ali taj raspored ovisi o puno stvari...

Lako je ljeti, sve se stigne.
peterlin kod nas to nikako neće biti moguće jer mi nikad i bez djece i sa djecom pogotovo, nismo subotom doma, uvijek imamo planove za negdje zgibat. Svi 4 smo takvi, jedva čekamo vikend "u stavu spremni za pokret." Evo sutra već znamo da idemo u Krapinski muzej i toplice, kakvo god bilo vrijeme. Doručkujemo i bjež... u nedjelju slavimo rođendan od dede i ubacit ćemo još neko đipanje okolo.

Ja se iskreno nadam da mi djeca neće imati obveze svako popodne poslije škole (to sam se sebi zarekla al forum me naučio nikad ne reci nikad :D), oni su i sad imali obveze 2x tjedno pon i sri su im bili za ritmiku (kćer, imala je svojedobno i ENG pa je bilo 3x tjedno) i sport(sin), ja idem 3x tjedno na sport, obično predveče,al nađe se tih 2 h negdje za brzinski pospremit. Naravno kriteriji su se jako snizili s godinama :D al NAMA je bitnije da mi okolo zajedno skitamo i provodimo vrijeme nego da se kuća blista.