-
jen, da, ali nije lako biti uz nekoga s dijagnozom. dok su me mučili napadi panike, ajme prije dvadeset godina, ja ne znam, to je bilo strašno. slobodno mogu reći da sam bila grozna i nimalo dobro društvo za nekakav suživot. nismo bili u braku, i iskreno, ne znam bih li ja onda izdržala da je bila obrnuta situacija.
treba samo vidjeti što mislite kad kažete - preći preko toga. mislim da nije dobro prelaziti preko ičega što nam smeta. al isto tako treba biti svjestan (il se to ja samo tako tješim :D ) da dođu periodi u braku kad je brak - loš.
baš loš.
mi smo imali takve periode. il smo se stalno svađali, oko novaca, oko djece, oko kućanskih poslova, il pak živjeli kao dva cimera.
a onda dođu i oni dobri periodi.
suma sumarum, nakon 15 godina braka, niti ja baš ne vjerujem u te neke velike razgovore i velike instant promjene nakon njih.
no, nisam ni pristalica prelaženja preko ičega.
istreseš ti njemu šta imaš, istrese on tebi, pazite da se ne vrijeđate baš previše, nešto od svega toga se i ulovi, makar i s vremenskim odmakom i ajd dalje.
-
To ti jen nisu ti veliki razgovori... To su normalna propita brbljanja. Veliki razgovori su ti oni ozbiljni: ajmo sad ovo dogovorit. Pa ja se osjecam tako kad ti tako. A kako se ti osjecas kad ja... I tako dalje pa red rasporeda pa opet red ja poruka ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma