Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
E to trebate malo uvest pa makar bili izleti tu oko Zg i da ste tad sve troje duhom i tijelom prisutni.okrijepilo bi vas sigurna sam
Ima super ponuda i preko onih kupona.
a zoo ne smatram nekim extra izletom kad je u gradu u kojem zivim ono bas maknut se negdje u prirodu dalje od grada.
X

Nama je grunt bio (i ostao) psihoterapija. I nema wifija. Ali kako smo to nabavili prije više od 10 godina (bolje da ne zbrajam kak vrijeme brzo ide) djeca su naučila da tamo nema elektronike, da nema vode (sad ima, ali dugo nije bilo), da ima trave koju treba kositi, voćki koje treba timariti....

Neki dan sam rekla da ćemo morati razmisliti što s tom kućom (stara olupina - trebat će uskoro odlučiti što dalje) a moj mlađi sin kaže "Dobra je kućica, ne damo ju..."

Stariji je slično rekao davno davno, imao je valjda 5 godina. Čuo nas je razgovarati koliko bi se povećala vrijednost kuće da se uvede vodovod i koliko bi za nju dobili da ju prodamo, pa je pomislio da to namjeravamo

Da nemamo vikendicu, vjerojatno bi češće išli na izlete (iako si i to priuštimo, neki dan bili u Soblincu na ribnjacima, tak bzvz, jer nikad prije nismo bili i baš nam se svidjelo - dobro mjesto za ne preambiciozne ribiče.)

Eto, klinci nas slušaju i gledaju i kad im se ne obraćamo i kad to što govorimo nema s njima puno veze. Zato je jako važno da sredimo vlastite živote i odnose s drugima. Jer ono što valja prenosi se dalje, ali i ono što ne valja također.