-
Ja sam se nalupala vratima (staklenim) i efikasno stukla vise gadnih servisa koje smo dobili na vjencanju. I da, opet tvrdim, bolje razbit tanjur nego drzat doma tihu misu. A nisam ni usamljena pri tome.
Pasivna agresija je definitivno na vrhu ljestvice najgorih ponasanja ikad i igdje. Aktivna agresija je kat nize, blazi oblik agresivnig ponasanja. Kad osvijestis vlastitu pasivnu agresiju i stav tipa "ako ti ne znas sta mi je, ja ti to sigurno necu reci", onda ti ne preostaje nista drugo nego da plesnes o pod par tanjura. Onda shvatis da nema smisla razbijat tanjure i da mozes bez agresije skroz, pa probas razgovarat i u konacnici otkrijes - da mozes!
O toj vrsti pleskanja tanjura govorim. Ne o predstavi koju neki ljudi rade jer su tako naucili, nego o situaciji u kojoj je doista bolje nesto razbit ili bacit nego uzgajad u dnu srca tihu mrznju.
Znam da sam negdje ovo procitala i znam da mi je tada bilo laknulo jer sam iz pasivne potonula u aktivnu agresiju i pri tome mislila uz razne dusebriznike koji nikad nisu ni pomislili koga opsovat i stogod razbit (a pun forum takvih) da sam osla u kikija skroz naskroz.
-
razbijanje stvari, nikad nije suvisli odgovor, i bez ali.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma