Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jooj ne znam bi li se smijala ili plakala! Mobitel, riža..i ja sam mobitel bacala.

Hoćete čuti nastavak moje sapunice?
    Gospodin se jutros otvorio i izašlo je stomuka ovog svijeta. Rekao je da mu je pun k da sam ja nanajpametnija i da mu popujem i da me vrijedja vjerojatno zato što mu je dosta drame još od trudnoće i da mi tako vraća jer mu je i toga pun k.

Na kraju je poentirao da će s malom idući tjedan par dana otići na more da pokaže eto kako se bavi djetetom. Na što je meni pao mrak na oči jer se bojim da dijete ne doživi šok.

Ovo je sve gore.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Gospodin se jutros otvorio i izašlo je stomuka ovog svijeta. Rekao je da mu je pun k da sam ja nanajpametnija i da mu popujem i da me vrijedja vjerojatno zato što mu je dosta drame još od trudnoće i da mi tako vraća jer mu je i toga pun k.

Na kraju je poentirao da će s malom idući tjedan par dana otići na more da pokaže eto kako se bavi djetetom. Na što je meni pao mrak na oči jer se bojim da dijete ne doživi šok.

Ovo je sve gore.
    Hah...demonstrativno pokazivanje kako se bavi djetetom.
    Al na moru.
    Pa fućkaš to.
    Šta ti ne pokaže u gradu. Svakodnevno.
    Mah, whatever...ovo ja ne bih ozbiljno shvaćala, ali bih se ozbiljno pozabavila pripremama.

Iskreno, mene bi užasno nerviralo to da se ono što kažem proglašava popovanjem i soljenjem pameti.
    A vidim da nećete moći dalje nikako, dokle god on ne odluči prestati ti "vraćati za ono u trudnoći".
    Morat ćete se odlučiti ili neke stvari otpustiti i zaboraviti, na prošlost se treba staviti ad acta, jer ćete si zamjerati trudnoću (on tebi i ti sebi) valjda dok ste živi. A onda ćete umrijet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •