Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Jadranka, za veš - ne mora odmah, ima cijelu večer, noć i jutro . Mašona stane kad ja odem uspavat djecu, pa zaspem s njima, ujutro ode prije mene na posao - a samo ugasio mašinu. To me živcira, što mu se ne podrazumijeva kad ju isključi i da ga raširi. Sad će još ostat cijeli dan, ja tipkam umjesto da raširim .
    Ma ko bi to stigo prije posla rasirit. I nama zna ostat u masini pa je popodne samo opet upalim s istom robom

A cuj... on je vjerojatno takav da mu se nista ne podrazumijeva... vjerujem da to moze bit zivcirajuce... al, ako ipak napravi kad mu kazes... pa ti mu kazi svaki put i gotovo A vidis da jos i kucu usise kad stavi robu... nije ti to lose!

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    ... pa ti mu kazi svaki put i gotovo
    Ma! Pa nisam mu ja mama da mu svaki put govorim što treba radit da bi živio u kućanstvu.
    Lijepo je rekla J.Lo.
    Neću kuhat cijeli dan i prati ti veš, nisam ti ja mama.

Nego, neki dan prebacuje on programe, i uhvati spot Ain't Your Mama... I pita on mene "Što to ona pjeva, I hate your mama?". "Ne, nisam ti mama, neću ti prati i kuhat" objasnih ja mirno.
    A on složio facu, namrštio se i prebacio program.
    Dosta mu je feminizma u kući, još ga mora gledat i na TV-u.

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Svakako, odlicna mi se cini ideja da on ode sa malom. A ti lepo sebi isolaniraj tri dana opustanja i uzivancije. Verujem da ce to vreme sa detetom malo trgnuti njega i dati dobre rezultate. Pa kao sto su oni klinci jeli jer su gladni, tako i on - snaci ce se, jer nema druge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •