-
Lavko,
nemoj mu pisati ali mu reci jer ako je tako neuključen u djetetovo odrastanje on fakat nema blage veze o nekim uobičajenim stvarima pa će te onda zvati s mora svako malo da pita jel ovako , kad...bla bla pa ćeš se ti ulovit da se on ne snalazi s djetetom i brinut i još ako čuješ koji put dijete otraga da plače eto ga na.
ja bih sebe poštedjela toga i radije bi mu rekla što i kad a kako bih ostavila njemu.Tako ja radim s mužem kad odem na službeni put (a bilo ih je) eh da i na hladnjaku sam mu uredno znala napisat koje dane koje dijete gdje ide i ako ima neki rodjendan, MM to voli i bude mi zahvalan što ima podsjetnik inače bi 90% zaboravio i zvrcao preko roaminga mene u inozemstvo.
Al ja i sebi pišem , volim podsjetnike, uvijek kažeme: Budala pamti a pametan piše!
Isto tako djeca izvojevaju s jelom i mojoj mami ako odu na more tjedan dana je baš komplicirano smišljat što bi mogla skuhat da se oboje pošteno najedu (obično različite priloge vole) a i ona i deda, ona baš voli da joj napišem na papir ideje za ručkove/večere i kaže to je spasi razmišljanja. Tako radim i sebi popis menija kad idemo na more jer idemo po otocima na kojima je teško ili skupo nabavit namirnice pa dosta hrane nosimo (zadnje 3 godine otkako tako ljetujemo s još 2 obitelji).
Pri tom ne mislim o pisanju ručak je u 12h, užina u ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma