-
rehab i bubilo,JA sam kraljica pasivne agresije moliću....meni i šutnja od 48h ide jaaako dobro...
mogla bi od riječi do riječi potpisati vaše postove,baš sam se smijala jer se vidim u njima 100%...
kod mene je otegotna okolnost što MMa malo ima malo nema tako da stvarno sva briga na meni, ja dosta toga vodim i organiziram i psihički sam umorna jer se ne osjećam kao da imam životnog partnera nego 4to dijete (psa računam ko' 3će dijete)...on se vadi da mu je problem uskočit u naš đir kad dođe i vjerujem da jest samo on nikako da uskoči i onda ode i opet mi se sve poremeti i sve tako jovo nanovo svakih 6 tjedana....
kad je MM doma (evo od sutra ) on npr. kao vodi brigu o psu,prošli ju je put 1x okupao, ja sam npr. sada dok ga nije bilo 4x (a definitivno imam više obaveza kad sam solo)...kontrolirala sam ga na početku da li joj odleđiva hranu,jednom sam pustila pa se lupio po čelu jer se nije sjetio izvaditi vrećicu na vrijeme pa je pas postio...
stariju on kupa i stavlja leć,priča za laku noć i te sheme...ali da ja ne kažem: odreži joj nokte valjda bi joj otkino kad bi joj zapeo u cipelu....i onda mene nervira što ja moram mislit o tome iako je ko' fol to on preuzeo...
mi imamo onaj whiteboard, njega čeka popis stvari za odradit po kući,ono baš muških koje bi mogla i ja ali neću iz principa...
skoro uvijek odradi tek sve zadnji tjedan pred odlazak (naravno da ja zvocam jesi li ovo i kad ćeš ovo)...kaže da mu moram napisat i raspored što da koji dan uradi ...
to mi je stvarno too much,da mu sad još idem pisati i datume za neke posliće od 15min...
kad pogledate jedino kad se ne svađamo u kuhinji npr. jest kad je netko "master chef" a drugi pomoćnik i radi točno što mu ovaj kaže...tako kuhinje i moraju funkcionirat...
to što je netko za mlijeko napisao,nema u frižideru..nije samo naraslo...mora se znat tko ga kupuje ili će se dogodit da će ga bit previše...(ok,popit će se doduše možda i neće ako je svježe ali kužite princip,mora bit jasnog dogovora)....
tako da ja pokušavam skužit u kojoj je mjeri to partnerstvo i ravnopravnost moguće...a koliko ipak netko mora biti nalogodavac a 2gi izvršitelj...
sreća pa MM ne pripada mentalnom sklopu: ja doma donosim pare a ti radi sve ostalo...jer da radim 3 posla ne bi mu mogla parirati sa primanjima...
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 04.07.2016. at 17:32
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma