Pokazuje rezultate 1 do 50 od 964

Tema: Los brak.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a apropo svekrva, par puta se potrefilo da dođe kod nas i da mm pere kupaonu. on se uvati wc-a i eto ti nje. i tako u nekoliko navrata.

u ovih dvadeset godina što smo skupa ( ) već je naučila da ne smije ništa reć, al ga onako sažalno gleda :D

inače, mi kad čistimo, kad se nekako uvatimo tog zla podijelimo stan na pola, ja do vrata od soba, on od vrata od soba. svatko ima jednu kupaonu :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    a apropo svekrva, par puta se potrefilo da dođe kod nas i da mm pere kupaonu. on se uvati wc-a i eto ti nje. i tako u nekoliko navrata.

u ovih dvadeset godina što smo skupa ( ) već je naučila da ne smije ništa reć, al ga onako sažalno gleda :D

inače, mi kad čistimo, kad se nekako uvatimo tog zla podijelimo stan na pola, ja do vrata od soba, on od vrata od soba. svatko ima jednu kupaonu :D
    Moja je isto takva bila, ali kako su ju stigle godine, mm kod nje radi sve što ona ne može. Ja kao grofica dođem tu i tamo u zajedničku akciju (pranje prozora i zavjesa, da bude prije gotovo, ali više koordiniram svoje muške nego što radim) a ostalo - sve što činim je da ne tlačim muža jako da doma dijelimo ravnopravno, kad znam da on ima sve to isto u njenom stanu. Jedino ne kuha i ne šije/krpa. A peglanje je tako racionalizirano da stvaaarno nema puno.

Btw. kad smo već kod pegle - to je nešto što moji sinovi još nisu savladali. Za sada smo na slaganju veša i to smatram dovoljnim. Pegla se ionako 5% ili manje (samo NEKE košulje i stolnjaci).
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.07.2016. at 08:45

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

inače, mi kad čistimo
    naglasak kad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke