Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: da li sam trudna?

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno da li sam trudna?

evo ovako drage zene,majke,kraljice

molim vas za pomoc... naime radimo na djetetu,pokusavamo vec7 mj. ali bezuspjesno ne zelim pravit paniku i uzrujavat se dodatno jer sam procitala da ne treba panicariti osim ako nije prosla godina dana od pocetka pokusavanja...znaci radimo na bebi i sve sto ide uz to ovo je prvi put nakon 7 mj.da mi poprilicno kasni vec 10 dana inace je znala kasniti najvise 4-5 dana imam bolne grudi,grceve u trbuhu i imala sam na dan kad mi je trebala doci menstruacija mucnine ali sve te simptome imam i kad trebam dobit menstruaciju ali jutros mi je bio smeđkasti iscjedak na gacicama i kasnije je bio zuckasti malo gusci sad me zanima da li postoji ikakava sansa jer smo stvarno ocajni od pokusavanja..ne zelim kupovat testove jer se svaki put razocaram!!!!!! hvala unaprijed

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Znam da ti je tesko gledat negativne testove, i ja sam bila u takvoj situaciji, ali to je jedini nacin da utvrdis trudnocu sama.
    Sretno

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Mozda zvuci glupo ali meni je bilo lakse pisnut test da znam na cemu sam nego se zivcirat cekajuci mengu. A kako su mi ciklusi zadnju godinu bili 60-70dana pisnula bih svako 10 dana od 28dc.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Joj, kad se sjetim, ja sam pak jedva dočekala da kupim test i vidim ima li štogod... A zapravo to je i jedini način na koji ćeš znati događa li se išta. I nemoj se živcirati ako i ne bude pozitivan sada, 7 mjeseci zbilja nije dug period za pokušavanje, opusti se i vjerujem da će sve doći na svoje! Sretno, od srca želim da testić bude pozitivan!!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

evo drage moje nisam bila tu menstruacija nije dosla isla sam kod ginica i trudna sam 4 tjedna presretna sam narucena sam opet za 2 tjedna jer se za sad ne vide otkucaji samo da sve bude u redu

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cestitam, gabice!

Racunaj s tim da za dva tjedna takodjer postoji mogucnost da se ne vide otkucaji - 6 tjedana je takodjer vrlo rano. Pretpostavljam da opcenito niste puno vidjeli ni sad, s 4 tjedna.

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Odlicne vijesti! Cestitam i potpisujem Kaae. Nemoj se brinut jer je to jos rano.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Cestitam gabica !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •