-
može malo podrške?
prvi put u naših godinu i pol poželila sam da bruno prestane sisati
muku mučim s gljivetinama, dojenje mi je postao horor. bradavice me bole kao da u ustima ima žilet, a ne jezik. liječim sebe i njega već tjedan dana, ali pomaka na bolje nema, samo je još gore. jučer i danas je stvarno neizdrživo, a kao šećer na šlag bruno je jučer popodne dobio temperaturu, jutros smo išli doktorici i dobio je antibiotik. to će sad još samo produžiti agoniju. a, naravno da bi on stalno sisao. a ja, nemajka, samo gledam kud bi zbrisala od njega da mi ne dira cice. jadno moje bolesno dijete. osjećam se odvratno, bojim se gljive neće nikad otići, mučit ću se s dojenjem dovijeka, na kraju ću odbit dijete od sise ni krivog ni dužnog.
on obožava sisati, samo ide za mnom i viče jija, jija
baš sam se neki dan hvalila apricot kako me to uopće ne opterećuje, bar zasad, i stvarno bi uživala u dojenju da nije užasnih beštija.
dajte kakvu ideju za ovakve tvrdokorne, kako da ih otjeram?
mazala sam se tjedan dana daktarinom, jučer sam kupila rojazol, pa se sve nadam da će biti bolje. mijenjam grudnjake, luftam cice, sad sam ih počela i prati nakon svakog podoja. hoće biti previše ako ih i namažem nakon svakog podoja, s obzirom da sisa dosta često?
pomagajte
-
na uputstvu piše koliko se često smije dnevno koristiti, kao i količina
20min nakon ne smije cicati (mi imamo daktarin)
da što prije prođe
-
gotovo istu situaciju sam imala i ja, s tim da je kod nas u pogonu bila samo jedna cica. aaaaaaaaaaaaaaa kad bi stavio u usta, kao da sam je stavila u ono elektricno siljilo. plakala sam stalno, ne samo za vrijeme podoja, da gdje je tu empatija, da cu poludjeti, da sam najjadnija na svijetu, da me nitko ne razumije...
ali je proslo.
vidjela sam da nema nacina da mu ukinem dojenje a da to njemu ne bude strasna trauma, i skuzila sam da moram trpjeti i gotovo. naravno, uz terapiju protiv gljivica.
drzim fige da brzo prodje.
-
ajme, bolna tema, meni je tako bilo KONSTANTNO prvih 9 mj, dok bih dojila izgledala sam ovako :shock: ništa nije pomagalo
užas jedan , ne ponovilo se!!
strašno, nadam se da ćeš izdržati
jesi li probala s homeopatijom? mislim da se to liječi konstitucijski pa ti treba homeopat
ja od kad sam otkrila homeopatiju (doduše nedavno) sam oduševljena pa je svima preporučam
-
ajoj... a ja mislila da su to samo čari početaka dojenja.
nama je rojazol pomogao. i to već drugi dan. mazala sam nakon svakog podoja, a noa je bio mali i stalno je bio na cici. možda zato i što tako fino miriši po breskvici.... maži slobodno nakon svakog podoja, ako ne pomogne, probaj i nistatin.
-
Re: može malo podrške?
mamaja prvotno napisa
luftam cice
S obzirom na prozore do ulice nadam se da prolaznici uživaju 8)
Draga moja, nemam ništa pametno za reći, ljubim te, drži se
-
ovo prvo si trebala napisati malim slovima, a drugo velikim
ivana7997 koliko je to kod tebe trajalo? već tjedan dana bez poboljšanja mi je totalno obeshrabrujuće.
-
Kod mene je trajalo ukupno oko pola godine s prekidima od po 10-tak dana. Povremeno i s mastitisom u kombinaciji.
Ali, ja nisam bila disciplinirana. Mazala sam samo sebe.... i to ne baš redovito.
U početku bih poboljšanje osjetila nakon par dana mazanja. Poslije mi je trebalo i po 2 tjedna za minimalni efekt.
Koristila sam Rojazol-oralni gel ili Nistatin.
Kad je napokon prošlo bojala sam se da će L. prestati sisati jer neće prepoznati miris mlijeka (bez lijeka).
-
Pogledaj pod Problemi u trudnoći --> Gljivice (...).
-
pa ono naaaajgore je trajalo cca tjedan dana. ono za plakanje nonstop i neprospavanu noc (moju).
a pocelo je prolaziti kad sam uz rojazol, suprotno preporukama, koristila i purelan. inace se nista ne preporuca osim rojazola, jer se gljivice navodno hrane tim drugim kremicama. ali meni je pomogla kombinacija jednog i drugog. ali ne mozes zamisliti kako je ta bradavica izgledala
-
ja mogu svečano objaviti da je mojih najgorih par dana iza mene. bar se nadam. čini mi se da je danas situacija bolja, iako nisam 100% sigurna da li je to zato što gljive prolaze ili zato što je bruno dosad danas samo 3 puta sisao.
mažem se rojazolom i izbacila sam doslovno sve slatko iz prehrane, što je za mene užas jer sam ovisnik o slatkišima. moram se natjerati da izdržim ovako bar dva tjedna, da budem sigurna da sam ih potamanila.
pa će valjda biti mir do božića (kada klinci opet dobiju hrpu slatkiša koju, za dobrobit djece, moram srediti)
ivana, moje bradavice ne izgladaju tako strašno, samo su crvene i jako izbočene. ne mogu si ni zamisliti kako je bilo tebi, ako su tako grozno izgledale.
-
ajoj ženske moje. sad vidim kako sam dobro prošla jer mi se ovo nikad nije dogodilo. drž'te se!
-
ajme curke zbilja strašno zvuči, ni ja kao aleta nisam imala problema. moj se sinak s cice makao s 15 mjeseci i nikad više je nije htio pogledati. ni pod razno..dečko je karakter. a cura je još mala, i na svu sreću za sada je sve 5. sretno!!!
dario 05.08.1999.
dora 04.02.2006.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma