Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Svakodnevnica djece tokom ljetnih praznika

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sinek se bliži 10.g. On bi rekao da mu je hobi komp. : ) Općenito nije takav da hoće nešto raditi sam, npr.voziti bicikl, crtati ili čitati nekaj. Većina klinaca oko nas ima braću ili sestre i znam da je to skroz drugačije kad ih je barem dvoje . I tako kad netko od društva dođe , uglavnom dođu u paru, npr.prve susjede su 3 curice od 7-12 godina i teško da će svi igrati istu igru a kod nas je raspored da stariji u svojoj sobi ima sebi primjerenije "igračke" npr.legiće, dok su igračke za manjega u drugoj sobici i onda uvijek ispada da klinci bauljaju po cijeloj kući, a imam iskustvo da masu puta netko napravi neku štetu za sobom i mislim da moj klinac realno ne može to držati pod kontrolom.
    Magistra, vjerovala ili ne, ja nisam jedna od onih koje svom djetetu neograničeno dozvoli da bude kod nekoga na druženju a bome kod većine klinaca oko nas to nije slučaj i zato me to toliko i muči. I ja sam se svojevremeno nekaj i nekaj i nahranila i napojila i na odgajala tuđe djece ali sam onda prestala jer više nisam tako mogla.
    U pravu si za ovo s kajganom...
    Posljednje uređivanje od cappy : 30.07.2015. at 12:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •