-
Skok u razvoju ?
Bok mame , curka mi ima 3 i pol mjeseca , isključivo dojimo , s dojenjem otpočeka sve super. A sad u zadnjih par dana primjetila sam da više tak puno ne cica preko dana , a po noći se prije samo dva puta budila za cicanje , sad u zadnjih par dana je to po par puta .... A primjetila sam da mi cice više nisu onak punije ko što su mi bile do neki dan , znači ako ne bi cicala 2-3 sata , već su mi se napunile , a sad to nije slučaj. Pa se bojim da više nemam tak puno mlijeka , ili je to samo faza , skok u razvoju ??
-
možda je skok u razvoju, možda raste zubić, možda trebaš dobit mengu, možda je jednostavno neka promjena ritma.. ne vole oni da se mi puno uljuljamo, svako malo nas trgnu iz sna
-
Osoblje foruma
Nije nista alarmantno da ne osjecas punocu u grudima. U nekom trenutku (netko prije, netko kasnije), svi dodjemo do toga da se ne prepunjavaju i da ne izgledaju ili ne djeluju tvrdo.
-
Ma da , tak sam i mislila samo sam htjela čuti i vaše mišljenje , a i moguće da su zubići jer je počela šakice stavljat u usta i slinit užasno
mada prvoj curki je prvi zubić izašao tek sa 7 mj , al opet mislim da je sve to individualno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma