Uh, pa tebi je gore nek meni. Sada ću kopirati što su meni drugi savjetovali, a da pokušaš s čvrstim umotavanjem u tetru/dekicu, tzv. swaddling?
Uh, pa tebi je gore nek meni. Sada ću kopirati što su meni drugi savjetovali, a da pokušaš s čvrstim umotavanjem u tetru/dekicu, tzv. swaddling?
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 04.08.2015. at 13:03
ajde, nek sam makar nekome uteha![]()
Swaddling retko primenim zbog vrucine, evo bas sam malocas rashladila kucu i taklo je u jednu tetru umotala. Smirila se, ali svaka neka promena nju tokom te histerije smiri i to ne traje dugo. Taman mi se cini da joj da vremena da malo odmori i raspali opet. Onda kad je bas sve izmori zaspi i spava 2-3 sata.
Meni je najteze sto u tim trenucima mislim da joj nesto fali, pa sam onda frustrirana kao roditelj (ne umem svoje dete smiriti), pa mi zao starijeg deteta... U porodilistu sam imala neki osecaj srama sto ne umem smiriti dete. Recimo dodju pedijatri ujutro u vziitu, ona raspali tokom pregleda, oni "dajte je majci da je smiri", a majka ne ume... Sad mi evo vec unapred frka kako je odvesti kod pedijatra na kontrolu, kako kad nam dodju neki gosti... Imali smo pokusaje setnje i o tome nema govora...
Posljednje uređivanje od lady.x : 04.08.2015. at 13:44