Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Problem sa dnevnim uspavljivanjem...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uh, pa tebi je gore nek meni. Sada ću kopirati što su meni drugi savjetovali, a da pokušaš s čvrstim umotavanjem u tetru/dekicu, tzv. swaddling?
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 04.08.2015. at 13:03

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, pa tebi je gore nek meni. Sada ću kopirati što su meni drugi savjetovali, a da pokušaš s čvrstim umotavanjem u tetru/dekicu, tzv. swaddling?
    ajde, nek sam makar nekome uteha
    Swaddling retko primenim zbog vrucine, evo bas sam malocas rashladila kucu i taklo je u jednu tetru umotala. Smirila se, ali svaka neka promena nju tokom te histerije smiri i to ne traje dugo. Taman mi se cini da joj da vremena da malo odmori i raspali opet. Onda kad je bas sve izmori zaspi i spava 2-3 sata.

Meni je najteze sto u tim trenucima mislim da joj nesto fali, pa sam onda frustrirana kao roditelj (ne umem svoje dete smiriti), pa mi zao starijeg deteta... U porodilistu sam imala neki osecaj srama sto ne umem smiriti dete. Recimo dodju pedijatri ujutro u vziitu, ona raspali tokom pregleda, oni "dajte je majci da je smiri", a majka ne ume... Sad mi evo vec unapred frka kako je odvesti kod pedijatra na kontrolu, kako kad nam dodju neki gosti... Imali smo pokusaje setnje i o tome nema govora...
    Posljednje uređivanje od lady.x : 04.08.2015. at 13:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •