Bok! Nova sam na forumu i pisem jer sam zadnje dane ocajna. Znam da je tema dnevno uspavljivanje, ali vidim da ste pisali i o nocnom. Dakle, moja beba je stara skpro 3 mj. i do prije tjedan dana je svaki dam zaspala izmedju 9 i 9 i 30 navecer, bez obzira na to kako spavala po danu i koliko. Zadnjih tjedan dana ako zaspi prije ponoci, to je super. Krecemo s uspavljivanjem nakon kupanja il iblacenja u pidzjamicu ako se ne kupamo i nudim sisu, i ona obicno zaspi, al na 10, 15 min i dalje nikako... Odbija cicu, vristi ak ju uzmem na ruke, nista joj ne pase. Grceve nema. I tako provedemo cijelu vecer do nakon ponoci kad zaspi i onda spava 4 sata u komafu, pa pocica, pa opet spava. Preko dana ona uopce nije cendrava, spava na rukama jer drukcije nece, al je inace vesela, guguce, cak i sama hoce biti u viberu. Neman koga pitati kako da pomaknem rutinu, tj. kako da ju barem dobijem da zaspi oko 10. Ja nisam vecernji tip i fali mi to vrijeme navecer da si pocistim po kuci, napravim pripremu za rucak i sl.
Hvala na odgovorima