Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
hmmm... ja se očito ne uklapam u Rodine mainstreamove onda, jer se slažem s Doris a i nisam dojila oba djeteta....
Možeš li, molim te, odgovoriti kakve veze fizičko kažnjavanje djece (beba) ima s dojenjem? Ja ne vidim vezu.
Zamisl suprotan post tvojem:
" ni ja se ne slažem s Doris, i k tome sam dojila oba djeteta." ... Ha?

Imam dojam da to što hrpa rasprava oko djece završava sa spominjanjem nedojenja (iako se o tome uopće na toj temi ne priča), više govori o unutarnjim konfliktima tih osoba, nego o Rodi i svim dojiljama zajedno.

A što se tiče Doris, bilo bi dobro da malo obrazložiš svoju podršku, slažeš li se s tim da je u redu lupati 1,5 godišnjake i/ili ih zatvarati same u sobu? A pogotovo kad rade ono što trebaju raditi u svojoj razvojnoj fazi? Podržavaš li njenu promociju takvog odgoja? Pokazivanje vlastite neupućenosti (da se pročita nekoliko članak na temu razvojnih faza i načina kako se ophoditi s djecom)? Ili maskiranja vlasite nemoći kroz bahaćenje što mi tko može, ni telefoni, ni udruge, ni institucije, ja sam vlasnica svog djeteta? ...
Jer o tome se u ovoj priči radi. Ne o majci koja je izgubila živce i to priznaje. Što je sasvim normalna stvar. Već o majci koja se hvali odgojem i lupeta guposti.