Lili, ja ti nemam link za te vježbice, imam njezinu knjigu. O ovoj je knjizi riječ.
https://gimnastikalica.com/hr/proizv...ti-starenje-2/
Lili, ja ti nemam link za te vježbice, imam njezinu knjigu. O ovoj je knjizi riječ.
https://gimnastikalica.com/hr/proizv...ti-starenje-2/
Nisam ih stigla pogledat na poslu, sutra ću si nabit slušalice i pogledat![]()
Mislim da je moja genetika 'padajuca'. Koristila sam jako skupu kozmetiku par godina (Shiseido), odustala, nema mi nikakvog efekta. Vjezbe za lice je radila moja mama redovno, imala je lijepo lice, al mislim da je moja faca sklona buldog visenju na drugog clana obitelji. Moj je dugo glavni problem divljajuca seborea i ne usudim se nimalo masniju kremu jer je to podloga za bujanje seboree. Imam o masniju kozu, sad bi je mozda i trebala malo nahranit, al ne znam kako to skombinirati. Imam 53, sa Shiseido sam mislim pokusavala tipa 47-49 i zakljucila da bolje da kupim nesto drugo tipa roba il cipele il knjige za te pare. Ja vjerujem zapravo samo u dobru kirurgiju, sumnjam da kreme mogu napravit neku bitnu razliku, osim krema protiv sunca.
Posljednje uređivanje od ina33 : 02.11.2022. at 00:36
Tako da bi mozda moj savjet bio - zabavljajte se s kremama ako vas veseli, al da nisu preskupe. Vjezbe ne mogu odmoc, plus nijedna knjiga nije tako skupa ko jedna high end krema koja se potrosi.
E jesi me na smijala, buldog visenje... to je i kod mene, nemam nešto puno bora osim na čelu, valjda zato što od djetinjstva zbog izrazito svijetle puti se mažem kremama za sunčanje (ali ne cijelo ljeto, nego dok ne dobijem "podlogu" - za što treba bar mjesec dana) Ali isto imam to da mi visi koža kod brade, i na kapcima, i isto misilm da tu jedino pomaže kirurgija. Ne kupujem nikakve skupe kreme nit vjerujem u njih, eventualno mislim da ima smisla neki malo invanzivniji kozmetički tretman, neki jači piling za gornji sloj kože i razmišljam probati dermapen (ali nisam još odlučila) - ali to samo ako koža izgleda malo "beživotno". Od krema koristim samo najobičniji hidratantni losion troška 30-ak kn (drogerijska marka) i dobar mi je, taman mi hidratizira kožu bez da začepi pore. Pudere i BB/CC kreme isto preskačem, maksimum mi je lagana tonirana krema za dan. Pedeseta kuca na vrata
![]()
Posljednje uređivanje od sillyme : 12.11.2022. at 07:58
Pridružujem se buldog klubu.... Napunila 60 ovog ljeta. Bore mi nisu toliki problem, kozmetiku ne kupujem neku skupu, ali protiv buldogopuštene face uslijed genetike nemam ništa učinkovito. Nekako sam se pomirila. Buldog faca, a vrat barska kornjača...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.11.2022. at 10:58
Ja se neki dan šokirala...idem se slikati (selfie) u nekoj raskopčanoj košuljici, divno ispala, sva happy, kad ono pogledam vrat.
I još sam onako izduljila ruke pa se koža još više skupila![]()
Spominjale ste i hvalile The Ordinary pa sam odlučila isprobati.
Još dva dana bez poštarine, a cijeli mjesec imaju -23% na sve.